Extravaganta la prima vedere, viata de artist nu vine fara sacrificiile ei. Un exemplu este dat de Antonia si Alex Velea, care, de dragul banilor, trebuie sa lase deoparte anumite lucruri care le fac placere.

Majoritatea timpului unui artist este ocupata de concerte, inregistrari, filmari, reclame, lansare, promovari si multe altele. Pe langa partea profesionala, Alex Velea si Antonia trebuie sa fie foarte atenti si la viata in familie. Mai exact, sa petreaca destul timp cu fiii lor, Dominic si Akim.
Alex Velea si Antonia, sacrificii pentru bani

Prin urmare, Alex Velea si Antonia au nevoie de bani, pentru care isi sacrifica timpul petrecut in vacante. Chiar Alex Velea recunoaste: nu stau niciodata intr-o vacanta „pe bune”.

„In vacante stam, de obicei, 4-5 zile, nu apucam niciodata sa stam intr-o vacanta reala, sa stam 7-8 zile. Avem multe concerte, diverse contracte pe care trebuie sa le onoram, care ne asigura existenta si traiul pe care ni-l dorim, trebuie sa muncesti pentru toata treaba asta,” a explicat Alex Velea, pentru Libertatea.

coral