Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare din partea PMP, însă partidul nu a reușit să obțină un scor eligibil pentru a intra în Parlament. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a fost cap de listă, însă românii i-au dat un vot de blam. Cu toate acestea, chiar dacă PMP nu a intrat în Parlament, Elena Băsescu a făcut-o. Lucrează la Parlament pentru un salariu mai mult decât frumos!

Ce salariu are Elena Băsescu în Parlament

Elena Băsescu nu este parlamentar, dar încasează în fiecare lună un salariu bun, după ce a fost angajată pe funcția de consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților. Fiica lui Traian Băsescu a venit, probabil, cu toată experiența acumulată pe timpul mandatului său de europarlamentar. Cel puțin așa ar trebui, doar că aceasta nu prea dă pe la Parlament.

Colegii de muncă nici nu știau că beneficiază de toată experiența Elenei Băsescu, deoarece nu au văzut-o niciodată. “Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii”, a declarat deputatul PNL Călin Bota, pentru Antena 3. 

”E prima datâ când aud lucrul acesta”

Nici deputatul USR Mihai Polițeanu nu cunoștea acest detaliu. “E prima datâ când aud lucrul acesta. De când e? N-am văzut-o niciodată”, a mărturisit Polițeanu. Reporterii Antna 3 au căutat-o pe Elena Băsescu timp de trei zile pe holurile Parlamentului, la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților, dar nu a fost de găsit.

Elena Băsescu nu se află la prima experiență de acest fel. Mezina lui Traian Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. Dacă atunci poate mai trecea pe la locul de muncă, acum nici nu se pune problema, pentru un salariu de doar 6.000 de lei.

Dar cum a ajuns Elena Băsescu să fie consilieră la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților? Ei bine, aceasta s-a angajat cu ajutorul Partidului Social Democrat! Angajarea ei nu ar fi fost posibilă fără acordul președintelui comisiei, social-democratul Ștefan Musoiu.

Elena Băsescu a făcut deliciul campaniei electorale atunci când s-a fotografiat făcându-și campanie pe tocuri prin baruri de la țară. Și-a lăsat afișele electorale pe tractoare și a încercat să convingă chiar și niște animale că este cel mai bun candidat.

coral