Un cunoscut manelist a analizat bine situația din ultimele luni ale celor mai cunoscute personaje de pe TV și a găsit rețeta succesului lor. Ce spune despre soții Stegaru și de ce crede că o place toată lumea pe Vulpița?

Ce se ascunde în spatele succesului Vulpiței de la Acces Direct?

Toată lumea îi cunoaște, mulți îi apreciază pentru naturalețea lor, alții s-au săturat să-i vadă pe canapelele de la Acces Direct seară de seară. Regele manelelor a explicat fenomenul soților Stegaru, după ce în urmă cu câteva săptămâni i-a spus că i-ar da bani doar să se facă dispărută.

Salam s-a împăcat cu ideea, iar în cadrul unui interviu pentru Taraf a mărturisit ce o face atât de specială pe Veronica și de ce audiențele de la Acces Direct nu încetează să urce. Singura explicație găsită de cel mai mare manelist din România este simplă – curiozitatea. Curiozitatea oamenilor o fac în continuare pe tânără să se bucure de notorietate și de viața de vedetă.

 

„Revenind la doamna Vulpița… „

”Mă frate, hai să-ți spun ceva! Uite, tu ai emisiunea asta…Noi, oamenii, sunem curioși să vedem ce spune ăla, ce face ăla… Dacă noi, lăutarii, stăm cu ochii pe tine, adică suntem curioși. Dacă ai chema unul d-ăsta care cântă bine, n-ar fi așa improtant să vezi cum cântă ci cum gândește, ce spune, ce caterincă face… mai curioși suntem așa. Eu știu cum cântă ăia, dar o caterincă e mult mai interesantă. Revenind la doamna Vulpița… suntem curioși să vedem ce spune. Ea o să facă vizualizări și dacă spune mține pe Facebook că face plăcintă. Noi ne uităm, tot hit o să fie! Ne uitm să vedem cum face nebina asta plăcintă, ca idee… Ea, acum, sparge cu orice. Dacă mâine își pune bigudiuri, mai rău face vizualizări, dacă îi pune Viorel o piedică, mai rău, și tot așa”
Florin Salam

coral