In ultima vreme, in cuplul Prodanca-Reghe aproape toate stirile conduc la un divort celebru dupa 11 ani de casnicie!

Anamaria Prodan si Reghe ar fi divortat in secret! Cine sustine acest lucru?!

Persoane din preajma celor au inceput sa isi dea cu parerea public si au marsat, recent, cu informatii conform carora cele doua vedete din lumea fotbalului ar fi terminat toate socotelile unul cu celalalt!

”Ana si Laurentiu au divortat de cateva luni. Cei doi au hotarat insa sa nu spuna nimic despre acest lucru, si asta pentru ca au proiecte si afaceri care le aduc foarte multi bani. In aceste business-uri nu ar da bine sa se stie ca sunt divortati, deci relatia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au ramas in relatii foarte bune, isi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el in Dubai, dar in calitate de fosta nevasta”, a declarat o sursa din apropierea sotilor Reghecampf, pentru Click!

Anamaria Prodan a plecat de urgenta la Reghe in Dubai! ”S-a urcat in avion”

Declaratiile asa-zisilor ”apropiati” nu par a avea insa nici macar o baza reala. ”Dupa filmarile la show-ul cu gospodari pe care il modereaza,  Ana s-a urcat in avion si s-a dus in Emiratele Arabe, pentru a sta alaturi de sotul ei cateva zile. In ciuda faptului ca avea multa treaba in tara, impresara a tinut sa fie langa Laur, intrucat, pe 19 septembrie, acesta va implini 44 de ani, si era musai sa fie alaturi de el in aceasta perioada”, au povestit prietenii familiei.

coral