Se pare ca relatia dintre fostul campion la tenis Ilie Nastase si actuala sa sotie, Ioana Simion, nu este deloc pe roze.

In data de 25 aprilie anul acesta, fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase s-a cununat civil cu Ioana Simion.

Ilie Nastase si Ioana Simion ar fi trebuit sa faca nunta in data de 17 august, insa evenimentul a fost amanat pentru vara anului viitor.

Se pare ca relatia dintre Ilie Nastase si Ioana Simion este tensionata in ultima vreme. Fostul sportiv ar fi inselat-o pe actuala partenera de viata.

”Ioana a aflat ca Ilie a calcat pe bec. El in continuare se comporta ca pe vremea cand era cu Brigitte, face aceleasi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolereaza asa ceva. Si nu sunt singurele pacate, Ilie a gresit si altfel, insa nu e cazul sa intram in detalii, asa ca au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august si ii cere divortul. A vrut sa mearga la notar sa programeze divortul chiar acum doua saptamani, dupa ce au avut niste certuri aprinse, insa familia ei i-a spus sa mai astepte putin, sa se mai gandeasca”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru click.ro.

”Nu mai este ce era inainte. Ioana tinea foarte mult la Ilie, dar s-a simtit tradata, dezamagita. Acum se mai vad, ea mai vine pe la el la Bucuresti, insa sentimentele nu mai sunt atat de puternice. Ea a spus ca asteapta de la Ilie niste gesturi adevarate, vrea sa vada ca si lui ii pasa si isi doreste sa se schimbe, caci altfel nu vor avea vreun viitor impreuna”, au mai spus sursele respective.

coral