La show-ul Asia Express, de la postul de televiziune Antena 1, au existat tensiuni intre CRBL si Bianca Dragusanu, dupa ce aceasta din urma a folosit un limbaj neadecvat.

Bianca Dragusanu a fost in centrul atentiei la Asia Express, show pe care insa l-a parasit. Intr-una dintre editii, Bianca Dragusanu a reactionat violent, injurand, lucru care nu le-a convenit deloc colegilor ei din emisiune.

CRBL a comentat imediat momentul: „Ce cauti tu langa noi, Bianca? Ce cauti tu aici? Nu inteleg de ce. Ca noi nu ne stim atat de bine. Si nu inteleg de ce vii sa injuri toata echipa. Nu te-a pus nimeni sa vii la show-ul asta… Pai, stai putin, tu esti Bianca Dragusanu si noi toti suntem niste prosti”.

Acum, prietenele apropiate ale Bianca Dragusanu si-au exprimat pozitia fata de declaratiile lui CRBL.

 „Cum se face ca el s-a simtit singurul injurat?! Este o perversitate care nu isi are sensul, in conditiile in care, in urma cu ceva timp, chiar avea o relatie excelenta cu Bia. Nu stim de ce este singurul care a luat-o personal, mai ales ca ea nu injura pe cineva anume, ci conditiile in sine, dupa ore intregi de epuizare. O fi Bianca expansiva si vulcanica, insa niciodata nu le-a vorbit urat colegilor”, au spus prietenele Biancai, potrivit wowbiz.ro.

coral