Mihai Neșu era consideră cândva una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc. În prezent, acesta este blocat într-un scaun cu rotile, fiind departe de gloria pe care o avea pe când evolua pentru actuala FCSB.

Viața a fost dură cu Mihai Neșu. Pe când era pe culmile gloriei, in 2011, la doar 28 de ani, Mihai Neșu s-a accidentat grav la un antrenament al lui Utrecht, echipă din Țările de Jos care le-a transferat în, 2008. Medicii au fost duri cu el, verdictul fiind fractură vertebrală, arată playsport.ro

Acesta a rămas în scaun cu rotile, iar la câteva luni a primit o noua veste șocantă. Soția lui de la acel moment, Laura Maria, a decis să îl părăsească.

În prezent, Laura Gherman are propria afacere: pictează pantofi pentru un magazin din Oradea. Ea și-a refăcut viața alături de un om de afaceri din același oraș. Anterior, ea a locuit o perioadă în America, la fratele ei.

Mihai Neșu nu s-ar mai face fotbalist

Dacă ar da timpul înapoi, Mihai Neșu nu s-ar mai face fotbalist. În același timp, într-un interviu acordat acum ceva timp, el spune că este mult mai fericit acum decât era când era sănătos.

”Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal. Acum, de când am centrul de copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare pentru că pot să le fiu de folos și mi-am redescoperit pasiunea pentru design și arhitectură.

Mama a fost un arhitect foarte bun și avea tot timpul dorința de a face lucruri noi. Am moștenit de la tata talentul pentru fotbal și de la mama pasiunea pentru arhitectură, design și decorații interioare. Nici nu concepeam că nu o să fiu iar sănătos! Văzând că progresele nu erau așa cum speram eu, deși ele erau foarte mari.

Am avut gânduri să nu îți mai dorești să trăiești, dar ceva m-a făcut să merg mai departe, să caut care e sensul pe pământ. Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos. Mi-a luat foarte mult timp și căutări, până prin 2016, când am fost în căutare să înțeleg de ce mai trăiesc, ce mai am de făcut”, a spus Mihai Neșu, la emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

coral