Fostul ldier PSD a ajuns ieri la inchisoarea Rahova. El a fost condamnat, definitiv, la trei ani si jumatate cu executare in dosarul angajarilor fictive.

Liderul PSD s-a predat la Penitenciarul Rahova dupa ce inainte a incercat sa se fereasca, pe cat posibil, de camerele de luat vederi. I-a trimis pe jurnalisti pe o pista falsa si a folosit o alta masina drept “momeala”. Dupa ce soferul lui a plecat cu masina cu care se deplaseaza in mod obisnuit, Liviu Dragnea a pornit cu alta spre penitenciar.

Desi masina avea geamuri fumurii, jurnalistii au reusit sa surprinda cateva imagni cu el. Ingandurat, imbracat intr-o camasa cu dungi, Liviu Dragnea intra pe poarta inchisorii Rahova dupa ora 17.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru instigarea la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teolorman, relateaza stirileprotv.ro.

Potrivit aceleiasi surse, Liviu Dragnea nu ar fi luat cina alaturi de ceilalti detinuti, ceea ce inseamna ca a preferat sa-si ia mancare de-acasa. De asemenea, printre primele lucruri pe care le-a facut cand a ajuns la Penitenciarul Rahova a fost acela sa deschida un televizor. Companion l-ar avea chiar pe fostul primar al Constantei, Radu Mazare, extradat recent din Madagascar.

Intre timp, sefa guvernului, Viorica Dancila. a anuntat ca a preluat conducerea partidului PSD.

coral