Fostul președinte Traian Băsescu s-a mutat în casă nouă, forțat fiind de o decizie a instanței care l-a declarat fost colaborator al Securități și în urma căreia și-a pierdut dreptul de a mai locui într-o vilă de protocol pusă la dispozitie de RAPPS. Așadar, fostul președinte și soția sa și-au cumpărat un apartament într-un imobil nou construit și au revenit la bloc, după zeci de ani de când părăsise blocul din Constanța, unde au locuit în tinerețe. Dar ce părere au acum noii vecini ai lui Traian Băsescu?

Ce spun noii vecini ai lui Traian Băsescu despre faptul că împart clădirea cu un fost președinte al României

Traian Băsescu este primul fost președinte al României care nu mai beneficiază de pază SPP și locuință de protocol. S-a văzut nevoit să părăsească vila RAPPS după ce a fost declarat oficial fost colaborator al fostei Securități. Și-a găsit într-un final un apartament într-un complex rezidențial din sectorul 1, unde s-a mutat alături de fosta Primă Doamnă, Maria Băsescu.

Așadar, fostul președinte va fi nevoit să participe la ședințele de bloc moderate de președintele de bloc, probabil va fi nevoit să mai bată în țeavă atunci când vecinii fac gălăgie și va trebui să se salute cu aceștia toată ziua, când se vor întâlni la lift. Dar ce părere au vecinii lui Traian Băsescu? Ei bine, aceștia nu par deloc impresionați de faptul că împart clădirea cu fostul președinte al României.

Ce spun noii vecini ai lui Traian Basescu despre faptul ca impart cladirea cu un fost presedinte al Romaniei

Mulțumiri din partea dezvoltatorului imobiliar

„Am stat în trecut și lângă Ceaușescu și nu e nimic special. Nu are nicio importanță, pentru mine sunt aceiași oameni”, a spus pentru Prima TV una dintre vecinele fostului președinte. „Nu mi se pare wow că vine aici. M-a plăcut de el pentru că a fost un om mai drept”, a spus o altă locatară. „Am aflat și noi că vom fi vecini cu domnul Traian Băsescu. O să fim ca orice alți vecini, adică să ne înțelegem bine, să ne salutăm, și să sperăm că o să fie în continuare o comunitate frumoasă aici”, este de părere o altă vecină de-a lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu s-a mutat la ultimul etaj al clădirii, cumpărând chiar ultimul apartament scos la vânzare de dezvoltatorul imobiliar Dan Șucu, care chiar a făcut public anunțul că Traian Băsescu s-a mutat în bloc și i-a mulțumit chiar că a ales complexul respectiv. Fostul șef de stat ar fi plătit pentru apartamentul de lux în jur de 500 de mii de euro.

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate”, au anunțat dezvoltatorii imobiliari.

coral