Anamaria Prodan a avut o apariţie surprinzătoarea în noaptea de Revelion. Impresarul, aflat în plin proces de divorț, a sărbătorit Revelionul în Dubai, într-un restaurant de lux, alături de mai mulţi milionari în Euro. Toți s-au întrebat însă cine este bărbatul alături de are s-a afișat cel mai mult. Acesta are afaceri în Emiratele Arabe Unite și se nușește Tudor Oroș.

E vorba de un bărbat foarte chipeș, care se pare că a studiat în Marea Britanie și locuiește de șapte ani în Dubai. Tudor Oroș este un antreprenor de succes, director executiv al unui grup de firme cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Pentru spynews, vedeta a declarat despre apariția sa alături de bărbatul misterios:

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine.

"V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai 🙂 Este mândria românilor!"

coral