Ultima cifră a anului în care te-ai născut spune detalii importante despre tine, ce îți pot influența destinul. Aceasta se află în strânsă legătură cu cele cinci elemente din Feng Shui: Pământ, Foc, Aer, Apă, Metal și Lemn, astfel că poate dicta principalele trăsături ale fiecărei persoane încă din prima clipă de viață.

Ce spune despre tine ultima cifră a anului nașterii tale, de la 0 la 5

Elementele reprezentate de ultima cifră a anului de naștere – aer, apă, foc, pământ, metal și lemn influențează în mare măsură cele mai importante caracteristici ale personalității tale, cele pe care nici tu și nicio altă persoană nu le-ați putea schimba vreodată cu adevărat pe parcursul vieții.

În cazul în care anul nașterii tale se încheie cu cifrele 0 sau 1, elementul ce te caracterizează este Metalul, un simbol al determinării. Prin urmare, indiferent de situație, în viața personală și în cea profesională, preferi să te bazezi doar pe forțele proprii.

Ești o persoană hotărâtă și ambițioasă. Adori luxul, pe care știi cum să-l obții, dar și libertatea. Nu concepi ca cineva să îți impună condiții sau să îți limiteze opțiunile. În general, ai tendința de a-i ține la distanță pe toți cei care încearcă să se apropie prea mult de tine, chiar dacă vor să îți ofere un sfat cu bună-credință.

Cum ești ca persoană dacă anul nașterii tale se încheie cu cifrele 2 sau 3

Dacă anul nașterii tale se încheie cu 2 sau 3, te caracterizează elementul Apă, ce simbolizează fluiditatea sau capacitatea mare de adaptare la orice. Ești o persoană foarte creativă, sensibilă, empatică, dar și cu abilități excelente în arta manipulării, la care apelezi în general cu măsură, atunci când consideri că nu există altă cale mai bună.

De asemenea, ai o intuiție ieșită din comun pe care este bine să te bazezi. În plus, deși ești as în manipulare, încerci întotdeauna să le faci pe plac persoanelor importante din jurul tău. De aceea, riști să ajungi într-o situație în care să nu te mai poți recunoaște.

Cum ești ca persoană dacă anul nașterii tale se încheie cu cifrele 4 sau 5

Dacă ultima cifră din anul tău de naștere este 4 sau 5, atunci elementul ce stă la baza personalității tale este Lemnul. Acesta simbolizează inteligența, energia și puterea de a te dezvolta. Ești un om care muncește cu plăcere, fără să considere o corvoadă nicio sarcină pe care o are de îndeplinit, deoarece faci astfel încât să te ocupi doar cu ceea ce îți place.

Mai mult, ești o persoană care se remarcă deoarece găsește soluții la orice problemă. Ai o intuiție bună și te adaptezi foarte ușor. Știi cum să profiți de orice oportunitate ce îți apare în viață, motiv pentru care în general totul îți merge bine.

Ce spune despre tine ultima cifră a anului nașterii tale, de la 6 la 9

Cum ești ca persoană dacă anul nașterii tale se încheie cu cifrele 6 sau 7

În cazul în care te-ai născut într-un an ce se termină cu cifrele 6 sau 7, te caracterizează elementul Foc, simbol al pasiunii și al vitalității. Obișnuiești să gândești și să simți mai intens decât cei mai mulți oameni din jurul tău.

Ești o persoană spontană, plină de veselie, și adori aventura și asumarea riscurilor unor noi descoperiri. Iubești viața și știi să te bucuri cu adevărat de ea. Defectele tale sunt că uneori nu ai răbdare și dai dovadă de încăpățânare.

Cum ești ca persoană dacă anul nașterii tale se încheie cu cifrele 8 sau 9

Dacă anul în care te-ai născut se încheie cu 8 sau 9, te caracterizează simbolul stabilității și pragmatismului – Pământul. Alegi întotdeauna calitatea în detrimentul cantității. De exemplu, preferi să îți cumperi mai puține haine, dar mai scumpe, decât să îți cumperi multe, ieftine și de o calitate îndoielnică. 

Oamenii te apreciază pentru eleganța, demnitatea și loialitatea de care obișnuiești să dai dovadă. Pe de altă parte, uneori ești o persoană mult prea rațională și refuzi să îți asculți intuiția, deși ar fi bine să te bazezi pe ea.  coral