Luana Ibacka a marturisit ce crede despre actuala sotie a lui Cabral. Fanii au avut numai cuvinte de lauda la adresa caracterului ei.

Intr-un interviu acordat recent, fosta partenera de viata a lui Cabral, Luana Ibacka, si-a spus parerea despre actiala partenera de viata a prezentatorului de televiziune.

„Intre noi doi era o diferenta de varsta de 10 ani. Am eu o preferinta sa fie barbatii mai tineri. L-am intalnit pe Cabral la un casting, ne-am placut imediat si am ramas impreuna. In 2002 am ramas gravida si ne-am casatorit cand eram insarcinata. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama ca ne dorim altceva, n-are nici legatura cu varsta.

S-a deschis o alta lume pentru el, a trecut dintr-o zona in care era o persoana ingradita intr-alta in care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lasat sa plece. Am suferit, am plans si au existat si gelozii. Mie imi place mult de actuala sotie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat ca am fost etichetata ca fosta sotie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka.

Cabral si Andreea Ibacka, parintii unei fetite

Cabral si Andrea Ibacka traiesc fericirea la superlativ. Andreea a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa, iar taticul Cabral nu-si mai incape in piele de bucurie. Dupa mai multe discutii, cei doi parinti au ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste… numele fiicei lor nou nascute. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a contribuit esential la alegerea numelui, dat fiind faptul ca ea a propus ca numele surorii sale sa fie Namiko Ibacka.

„Dupa sute de liste cu prenume parcurse din scoarta in scoarta, de toate originile si toate rezonantele. Toate „nepotrivite”. (…) Dar lunile au tot trecut, lasand cautarile noastre in acelasi punct. Punctul in care n-aveam nici macar o lista scurta pe care sa punem mana in drum spre maternitate. Doar cateva preferinte de-ale mele (nici alea sigure) si alte cateva preferinte de-ale lui taica-su. (…) Asa se face ca ne-am hotarat asupra prenumelui abia dupa ce am nascut. Cu toate ca sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house incepand de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

coral