Loredana Groza este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Are 48 de ani si arata perfect. Cu toate astea, cantareata a primit critici dure din partea celor care o urmaresc, cu privire la transformarea spectaculoasa de care a avut parte in ultima perioada. Multi cred ca aceasta a exagerat cu interventiile estetice.

Eleganta ca intotdeauna, Loredana Groza le-a transmis un mesaj celor care o critica. „Sincer, nu ma intereseaza si imi sunt indiferenti. Cei care te urmaresc si scriu mesaje negative inseamna ca au ceva pentru tine, ca le pasa si asta e un compliment indirect. E poate mai mult decat un simplu mesaj de la ei. Cel care iti transmite un mesaj negativ, doar pentru faptul ca si-a varsat oful, cumva te place mai mult decat vrea sa recunosca”, a declarat Loredana Groza, pentru click.ro.

Multi dintre fani cred ca Loredana a apelat din nou la medicul estetician. Dupa ce a postat o imagine pe contul de socializare, fanii au inceput sa o compare cu vedetele autohtone cunoscute pentru exagerarile cu operatiile estetice.

coral