Dupa ce Ilie Nastase a spus ca si-ar dori un copil cu actuala sa sotie, Ioana Simion, aceasta a facut si ea declaratii in acest sens.

Zilele trecute, Ilie Nastase a marturisit ca vrea un copil cu partenera lui de viata, Ioana Simion.

„Suntem de un an de zile aproape impreuna. Ne simtim bine. Poate vom avea timp acuma si de o fetita ceva, de un baietel. Sotia mea mi-a promis ca daca e fetita o vom face jucatoare de tenis. Mi-a promis asta”, declara fostul sportiv intr-un interviu pentru Pro TV.

Acum, Ioana Simion, actuala partenera de viata a lui Ilie Nastase, a facut si ea declaratii despre eventualitatea de a avea un copil cu Ilie Nastase.

„De cand l-am intalnit, Ilie mi-a spus ca isi doreste un copil, in special o fetita. Nu cred ca e prea tarziu pentru asta. Noi ne dorim, va fi ce-o vrea Dumnezeu. Mie chiar imi sunt dragi copiii, am o nepotica de doua luni si ne pregatim pentru botezul ei”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

In data de 25 aprilie anul acesta, fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase s-a cununat civil cu Ioana Simion. Iubita fostului tenismen a confirmat ca vor face nunta in vara acestui an.

coral