Alex Turcu de la ‘Puterea dragostei’ a vorbit recent despre bătaia cu Roxana, iubita lui, după ce ambii au ales să părăsească emisiunea de la Kanal D. Conform Wowbiz, cei doi amorezi s-ar fi luat la bătaie în camera de hotel, la puțin timp după ce s-au întors din Turcia.

Ce spune Turcu de la ‘Puterea dragostei’ despre bătaia cu Roxana, după ce au părăsit emisiunea de la Kanal D

Într-un vlog publicat pe YouTube, tânărul a negat că s-ar fi certat cu partenera lui, dar a recunoscut că nu mai stă în aceeași cameră de hotel cu Roxana.

După ce s-au întors din Turcia, ambii au intrat în carantină. De câteva zile, aceștia stau separați la hotel, după ce ar fi făcut un scandal monstru în incintă. Oamenii aflați în același hotel ar fi sunat la Poliție.

‘De ce s-a mutat Roxana din camera? Ca ne-am batut, ca Turcu a batut-o ca Turcu i-a spart capul! Ma amuza! Ati ajuns sa credeti orice. Nu mai puneti botul la tot ce e pe internet, intai zic sa va documentati, abia dupa aia sa spuneti daca e asa sau nu. Vreau sa lamuresc situatia. Noi stam in carantina. Zilele trec, e un spatiu foarte mic, cred ca sunt 5-6 metri patrati. Va dati seama ca dupa o zi, doua, e obositor sa stai in aceeasi camera cu aceeasi persoana. Te deranjeaza unele chestii. Perioada asta ne-a linistit. Eram foarte agitati, bulversati in emisiune, erau tot felul de discutii care nu isi aveau rostul.

Am stat in aceeasi camera 2-3 zile si am decis sa ne mutam separat, ca e mai bine asa. Trece mai repede carantina, ne odihnim mai bine. Nici nu aveam loc amandoi in pat. Camera e mica. E chestie de confort. Nu a existat nicio bataie. Nu ne-am batut, nu i-am spart gura. Am vazut ca multa lume abereaza, dar vor plati. Garantat! Ori prin lege, ori nu stiu, prin alte cai. Dumnezeu le rezolva pe toate! Karma chiar exista, m-am convins pe pielea mea. Nu s-a intamplat nimic, am vrut sa va lamuresc. Eu si Roxana ne intelegem bine, avem respect unul pentru celalalt. E numai treaba noastra ce facem, ce vom decide. Nu priveste pe nimeni. Nu mai suntem in emisiune, tot despre Turcu si Roxana vorbiti? Acum chiar sunt linistit’, a mărturisit Alex Turcu, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’.

Alex Turcu și Roxana nu sunt la prima abatere! Cei doi au mai avut episoade de violență și în casa ‘Puterea Dragostei’. Bruneta l-a acuzat pe iubitul său că a bătut-o, după ce Turcu a avut o criză de gelozie.

coral