Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș în lumea manelelor din România, însă cu siguranță v-ați întrebat și ce studii a terminat artistul îndrăgit astăzi de mulți români. Ei bine, chiar el s-a destăinuit în urmă cu ceva vreme fanilor lui.

Ce studii a absolvit Dani Mocanu

Pe Dani Mocanu toată lumea îl cunoaște și toată lumea știe cine e manelistul care câștigă sume uriașe de bani din piesele lui de pe YouTube. Totuși, nu toți știu și amănunte despre viața personală a cântărețului, iar de puține ori manelistul a vorbit cu lux de amănute despre perioada copilăriei.

Ei bine, dacă v-ați întrebat până acum dacă artistul a reușit să termine o facultate sau cel puțin studiile medii, nu s-a întâmplat asta, deoarece Dani Mocanu a ajuns doar până în clasa a IX-a, după care a decis să se oprească în a continua studiile.

”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, spunea Dani Mocanu.

Artistul a jucat foarte mult timp și fotbal

Dani Mocanu a muncit încă de mic și acesta a luptat din greu pentru a avea cariera pe care astăzi o are în lumea muzicii de petrecere. Cântărețul a povestit într-un interviu că în trecut a fost și fotbalist și a fost foarte pasionat de acest domeniu.

Totodată, el mărturisea că provine dintr-o familie modestă ce nu a avut niciodată posibilități materiale foarte mari, ci s-au descurcat cum au putut, iar părinții lui au încercat să-i ofere cea mai bună educație și susținere în alegerile pe care le face în viață.

“Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, povestea Dani Mocanu.

coral