Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști, însă puțină lume știe ce studii are Alex Velea, care formează un cuplu cu Antonia de câțiva ani. Artistul este în industria muzicală românească de ani buni, el orientându-se spre muzică încă din adolescență. Astfel, el a crezut în visul său iar acum culege roadele. Și totuși, pentru că și-a urmat pasiunea și visul, pentru o perioadă el nu a mai acordat importanță școlii, așa cum își doreau părinții acestuia.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz-ul românesc, în ciuda diferenței de înălțime dintre cei doi. În plus, el are o relație foarte bună și cu mama Antoniei, care se topește după nepoții ei. Artistul s-a orientat spre muzică încă din vremea liceului și a crezut în visul său, iar acum culege roadele. Inițial însă, el a ales această cale înainte de orice, iar asta i-a speriat pe părinții săi în primii ani. Din cauză că nu a mai acordat atât de multă importanță școlii, acesta chiar a rămas repetent. Cu toate acestea, Alex Velea s-a mobilizat și a reușit să termine liceul, ba chiar chiar a urmat și studii superioare, obținând și o diplomă de licență.

Ce studii are Alex Velea

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea a vorbit despre începuturile carierei sale și despre anii de facultate și liceu. Artistul și-a dorit mereu să își facă părinții mândri și a reușit acest lucru. Cântărețul a declarat că în anii de liceu a fost un elev exemplar, fiind chiar olimpic la mai multe materii. Însă după ce a câștigat un concurs de muzică, Alex Velea a început să se axeze mai mult pe partea profesională.

Au început concertele, evenimentele și acest lucru l-a făcut să treacă școala pe planul doi. Deși a încercat să le facă pe toate cum trebuie, artistul a recunoscut că a rămas repetent un an. Firea ambițioasă, Alex Velea nu s-a lăsat și a încercat să își facă părinții mândri până la capăt. S-a înscris la facultate și chiar și-a luat și diploma de licență, chiar dacă a știut mereu că nu va profesa în domeniu și că tot timpul va alege muzica.

Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele”, a povestit Alex Velea.

Ce spune despre viața de artist

După ce și-a făcut mama mândră și și-a terminat studiile, Alex Velea s-a dedicat în totalitate muzicii. Acesta a mărturisit că nu se vede făcând nimic altceva, însă a recunoscut că viața de artist nu este numai roz. Acesta a spus că muzica este aproape o loterie și că astăzi poți să ajungi în topuri, iar mâine să dispari. Deși este o meserie riscantă, Alex Velea este extrem de mândru de ceea ce face și a găsit un echilibru în tot.

Dacă nu agonisești, și noi până la 30-40 de ani nu agonisim că suntem toți petrecăreți… Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat”, a mai spus Alex Velea.

În altă ordine de idei, faptul că are studii superioare i-ar putea fi de folos lui Alex Velea, în cazul în care s-ar lăsa de muzică. dar acest lucru nu se va întâmpla niciodată, cu siguranță. coral