Povestea de dragoste dintre Ana si Alex Velea a fost desprinsa parca din filmele siropoase de la Hollywood. S-au intalnit pur intamplator, la metrou, s-au placut, s-au casatorit si parea ca nimeni si nimic nu va sta in calea iubirii lor.

Totul a luat insa sfarsit din cauza Antoniei si, la inceputul lui 2014, cei doi aveau sa divorteze, dupa ce Alex se indragostise iremediabil de colega lui de breasla, care ii este iubita si astazi. Ce s-a ales insa de Ana?!

Ei bine, fosta sotie a lui Velea a revenit la numele de fata. Ana-Maria Mircea, asa cum o cheama acum, cocheteaza cu modeling-ul, din care face bani frumosi, dar existenta si-o castiga din cu totul altceva. Ceva de-a dreptul uluitor, am putea spune. Asta pentru ca, anul trecut, tanara cu origini sud-africane a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” – cu specialitatea Psihiatrie. Si are deja un cabinet, unde incearca sa rezolve problemele pacientilor ei!

Asta nu e tot. Din fata trista de dupa divortul de Velea, Ana s-a transformat acum intr-o frumoasa domnisoara, a slabit si are un trup de-a dreptul „criminal”. Cu toate acestea, nu a fost ocolita de revistele pentru barbati care i-au propus sa colaboreze. Mulatra a refuzat insa de fiecare data sa-si arate nurii in astfel de publicatii.

coral