Cuplul Alexandru Papadopol – Ioana Ginghina este doar o amintire, iar trecutul amandurora este, acum, intors pe toate fetele in lumea mondena. Cert este ca problemele dintre cei doi au aparut de mai multa vreme, iar inevitabilul – in cele din urma – s-a produs.

Acum, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol incearca sa mearga fiecare pe drumul sau. Un nou inceput pentru fiecare, cum s-ar spune, iar reactiilor lor sunt urmarite cu mare interes de toti cei care sunt in contact permanent cu showbizul autohton. Ioana Ginghina a scris pe blogul personal ca incearca sa fie puternica. Pe de alta parte, Alexandru Papadopol apare vizibil afectat de aceasta despartire.

Mai mult, actorul a recurs la un gest drastic pe pagina sa de socializare. A sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Ioana Ginghina! Trecutul comun a disparut prin doar cateva clickuri. Alexandru Papadopol a pastrat doar fotografiile in care apare alaturi de fetita sa si a Ioanei Ginghina, Ruxandra.

”Raman bagajele in masina, nu vreau sa i se faca rau cand ma vede”

In urma cu cateva luni, Ioana Ginghina dadea un interviu pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, si marturisea care era relatia cu sotul ei. „El plateste facturile, el e omul care stie cat, ce plateste, si in vacante el are banii. E cumva un fel de protector al nostru. Nu prea avem decizii unde sa conteze cine spune ultimul cuvant. Sigur eu nu sunt dura. As vrea sa fiu mai dura, asa, in general. Business-ul pe care il am mi-a dat si o independenta financiara. De multe ori nu ii spun ca am facut shoppping. Raman bagajele in masina, nu vreau sa i se faca rau cand ma vede. El joaca la teatru, toata spectacolele sunt seara, normal ca dupa 90% din spectacole ramane la o bere. Nu sta pana dimineata. Preponderent este mult mai mult decat mine (n.r. acasa). Eu ies cu fetele. Nu stiu la ce ora vine, dorm. Am ani buni de cand am scapat de zona asta. Cred ca un om daca mai vrea sa mai fie cu cineva este. Nu conetaza cat de geloasa esti”, declara Ioana Ginghina.

coral