Unul dintre cei mai renumiti patroni din Liga I a avut parte de cele mai de groaza Sarbatori. Scandalul cu ex-ginerele lui Traian Basescu este ”pistol cu apa” pe langa ce umilinte a avut de indurat boss-ul de la FCSB.

Ca in fiecare an, ”Razboinicul lumii” a ales sa petreaca Sarbatorile de Iarna in Poiana Brasov. Doar ca anul acesta, latifundiarul din Pipera a avut parte numai de neplaceri. Pe langa mega-scandalul pe care l-a avut cu Syda, ex-ginerele lui Traian Basescu, Gigi Becali a avut de indurat nenumarate neplaceri in hotelul de cinci stele in care a fost cazat.

Se pare ca a inceput declinul lui Gigi Becali. Boss-ul de la FCSB a venit cu toata suita in renumita statiune montana pentru a petrecere ”regeste”. Doar ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si Gigi Becali a avut de indurat mai multe umilinte. Dupa ce l-a agresat Syda, a patit o rusine si mai mare.

Potrivit unor surse, imediat ce s-a cazat in renumitul hotel din Poiana, cel care s-a autointitulat ”Razboinicul lumii” a cerut sa-i fie rezervata permanent prima masa din restaurant, doar ca patronul l-a refuzat pe motiv ca in perioada sarbatorilor e restaurantul full. Astfel, intr-una dintre ultimele zile ale anului 2018, la micul dejun n-a mai gasit loc si a plecat fara sa manance, la fel la pranz, iar seara, lesinat de foame, a incercat sa procure la cina o masa dar n-a avut mai mult succes. A ramas la bar unde, nervos si infometat, a rasturnat taburetii. A doua zi, in ajunul Anului Nou, la micul dejun iarasi a gasit mesele ocupate, s-a suparat si n-a mai mancat. Nici la pranz n-a avut mai mult noroc. Abia seara a reusit sa manance, fiindca avea masa de Revelion rezervata. Au ras si copiii ca n-a prins masa niciodata. Dupa toate ”peripetiile” de care a avut parte in ultima perioada putem spune ca latifundiarul din Pipera a inceput sa-si piarda stralucirea de odinioara.

Umilit in public de ex-ginerele lui Traian Basescu

Bogdan Ionescu si Gigi Becali au fost protagonistii unor momente de-a dreptul socante. In ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Basescu, imprevizibilul Syda, a sarit sa-l cafteasca pe Gigi Becali intr-un restaurant din Poiana Brasov. Totul a pornit dupa o replica taioasa a boss-ului de la FCSB. Omul de afaceri a confirmat ca a avut un conflict verbal cu Bogdan Ionescu. Totodata, Gigi Becali a dezvaluit ca Syda s-a speriat atat de tare, in urma intamplarii, incat nici nu a mai venit… la petrecerea de Revelion pe care urmau sa o faca in acelasi loc.

„Ma faceti sa rad, sare Syda la mine sa ma bata. I-am spus in gluma ca Basescu nu mi-a dat gratierea. Atunci el a spus nu stiu ce, dupa care i-am spus sa taca din gura, continuand sa vorbeasca urat. Eu il bat cu o mana. Il bat cu mana lui. Cum sa ma bata Syda?! I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Brasov. A plecat si nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic, unde trebuia sa il faca. Eu daca ii dadeam un pumn lui Syda il adormeam direct, nu mai era nevoie ca sa se mai scoale. Asta a fost norocul lui, ca nu s-a ridicat de pe scaun. Daca se scula de pe scaun il loveam, nu poti lovi un om care sta pe scaun”, a declarat Gigi Becali.

coral