Mugur Mihăescu, alias Garcea, se simte un tată împlinit. Fără frică faţă de ce i-ar putea aduce viitorul. La cei 53 de ani ai săi, Mugur se poate lăuda cu o mândreţe de fată, Ivona, de doar 21 de primăveri, care în acest an a absolvit Universitatea din Bath, Marea Britanie, specializarea Business Administration (Administrarea Afacerilor).

Mugur Mihaescu a vorbit despre viitorul său ginere. Fiica sa, Ivona, este superbă

De altfel, Ivona trăieşte şi lucrează, din 2016, în Regatul Unit, dar aleargă acasă, în braţele părinţilor ori de câte ori simte nevoia. Chiar dacă, mai nou, a devenit independentă financiar de ai săi.

„Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi”, ne-a împărtăşit reţeta succesului său personal şi paternal cel supranumit Garcea.

Care devine foarte serios şi uşor sensibil atunci când vorbeşte despre mândreţea sa de fată.

„Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă. Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea! Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!‘‘, a declarat pentru Impact.ro Mugur Mihăescu.

Cunoscutul tată al Ivonei Mihăescu nu ştie, spre exemplu, nici dacă fiica sa va dori să-i preia cândva afacerea, cunoscut fiind faptul că Mugur Mihăescu a investit câteva milioane de euro bune în industria HoReCa, în pub-uri de tip britanic aflate în Centrul Vechi al Bucureştilor.

„Dacă va dori să se implice, e binevenită. Nu ştiu ce va face. E prea devreme pentru o alegere de acest tip. Are tot timpul în faţă!”, mai spune Garcea.

Mugur Mihăescu: „Voi şti mereu dacă Ivona mea e fericită”

Pe de altă parte, el ştie foarte bine cum se va comporta în relaţia cu viitorul ginere. Mugur Mihăescu spune că pentru el nu va conta dacă e român sau chinez. Şi nici dacă vor alege să trăiască în România sau oriunde în altă parte. Deşi recunoaşte că distanţa nu e chiar aliatul său preferat într-o poveste în care e implicată şi fiica sa. „Voi şti mereu dacă Ivona mea e fericită. Dacă voi citi bucuria de a trăi în ochii ei, atunci totul e în regulă. Dacă nu…!”, îşi explică el strategia. Cât despre actualul iubit al fiicei sale, Vlad Ioan, Mugur Mihăescu spune doar atât: „e fratele meu mai mic!”. Şi adaugă, ca un posibil avertisment cu valabilitate eternă:

„Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere. V-o garantez, fiindcă în tinereţe am aflat la rândul meu, cam toate misterele acestei vieţi, şi mai ales cum poţi intra în graţiile unei femei, tu, un urât de felul tău!‘‘. coral