Cea mai horror pădure din lume este în România! Este o pădure învăluită în legende și este situată la mai puțin de cinci kilometri de centru municipiului Cluj-Napoca. Ea îi fascinează pe turiștii dornici de o plimbare, dar și de aventură.

Cea mai horror pădure din lume e în România!

Publicații din Statele Unite ale Americii și din Regatul Unit au numit această pădure drept cea mai înfricoșătoare din lume. Pădurea se întinde pe nu mai puțin de 300 de hectare, devenind și obiectiv turistic în anul 1968, atunci când localnicii au început să vorbească despre fenomene paranormale.

Cea mai horror pădure din lume este aparent o pădure simple de stejari și goruni, dar miturile și legendele din jurul ei atrag mereu mii de turiști.

De asemenea, pădurea mai este făcută celebră și de mențiuni ale unor forme care ar fi apărut în ea, ce se aseamănă cu OZN-uri sau cu anumite forme neregulate de lumină ori copaci cu formă nefirească. De altfel, pădurea s-a transformat dintr-o zonă verde de agrement într-un loc al misterului acum peste 60 de ani. Pionier în studiul fenomenelor paranormale din pădurea de stejari a fost biologul Alexandru Sift. În anii 1959, el a studiat fiecare colț al pădurii.

Care este pădurea cea mai horror din lume

„Locul este făcut celebru după anul 1968. Se spune că în iulie o persoană, un vizitator a observat patru figuri umanoide care se aflau la 250 – 300 de metri de liziera pădurii, dar ceea ce face cu adevărat locul special este o fotografie din august 1968 atunci când se pare că pe respectiva fotografie ar apărea un OZN, de-a lungul timpului. Legendele vechi de zeci de ani au fost transformate într-un scenariu de film care au sporit curiozitatea turiștilor”, a spus Cristian Manolachi, istoric, potrivit Digi24.ro.

„Acest mit este similar cu acest mit al lui Dracula atrage mii de vizitatori hotărâți să descopere senzaționalul din această pădure”, a mai adaugat Cristian Manolachi, istoric.

Despre cea mai horror pădure și turiștii au ceva de spus:

„Am găsit-o pe internet, am citit descrieri pe pagini web și e foarte frumos aici, da.”

„Am citit că este o atracție turistică foarte frumoasă și ne-am gândit că ar fi frumos pentru toată lumea să facem o plimbare în pădure”.

De menționat este că pădurea Hoia-Baciu a fost inclusă în diverse topuri ale celor mai înspăimântatoare locuri din lume, alături de alte zone cu fenomene asemănătoare, cum ar fi Deşertul Mojave şi Gloful Breeze din Statele Unite. coral