Soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, iubește bijuteriile și își cumpără și cele mai scumpe haine, dar și accesorii din magazinele celor mai cunoscuți designeri din lume. Nu se uită niciodată la bani atunci când bagă mâna în buzunar. Sau când aproprie cardul de POS-ul magazinelor.

De curând, Anamaria Prodan și-a etalat ultimele bijuterii de lux pe care și le-a achiziționat. Mai multe brățări Cartier LOVE din aur alb şi galben cu diamante, care costă, fiecare, între 7.500 şi 50.000 de euro! Este firma pe care soția lui Reghecampf o iubește și de la care își cumpără „jucăriile” atunci când are ocazia.

În fotografie, Anamaria Prodan, poartă brățări de lux de 100.000 de euro!

Cea mai scumpă brățară pe care a purtat-o valorează 50.000 de euro! Din aur galben de 18 carate și care are peste 200 de diamante! Chiar dacă prețul este pe măsură, brățara este foarte ușoară, are doar 46,6 grame. Aceasta a fost oferită cadou chiar de soțul acesteia, de Paște într-o cutie specială.

„Mă răsfăț! Chiar dacă lumea mă critică fiecare își face poftele. Asta fac și eu. Brățările astea le iubesc. Sunt preferatele mele. Mă reprezintă și de fiecare dată când îmi place ceva îmi cumpăr fără să mă uit la bani. Am muncit o viață pentru micile plăceri, chiar dacă sunt costisitoare pentru anumite persoane. Asta e! Îmi place să mă simt bine”, recunoaște Anamaria.

Piesa de rezistă din colecția de bijuterii a Aneimaria Prodan o reprezintă inelul de logodnă primit de la Reghecampf! O bijuterie din aur alb cu un diamant de 9 carate, pe care specialiştii îl evaluează la 150.000 de euro.

coral