De foarte multe ori se întâmplă să ne simțim nedreptățiți, trădați, nefericiți și furioși. Unele persoane pot ierta oamenii care le-au greșit, în timp ce altele nu trec atât de ușor peste durere și vor căuta cu orice preț să-ți plătească cu aceeași monedă. Iată cei mai răzbunători nativi din zodiac. Top 5 zodii de care e bine să te ferești!

Cei mai răzbunători nativi din zodiac

Unele zodii nu pot trece ușor peste trădare și vor avea tendința de a se răzbuna. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat  în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, că totul ține de personalitatea fiecăruia, iar data de naștere îți poate dezvălui cu cine ai de-a face. Cel mai indicat este să ai în jurul tău oameni răbdători, calmi, inteligenți, în schimb este recomandat să te ferești de oameni impulsivi pentru că răzbunarea lor va fi mare și cruntă. Iată un top al zodiilor de care e bine să te ferești.

1. Scorpion

Nativii Scorpion ocupă primul loc în topul celor mai răzbunătoare zodii. Aceștia nu acceptă să fie atacați, răniți, trădați și fac orice pentru a-ți demonstra că nu te-ai pus cu cine trebuie. Sunt foarte periculoși, deoarece aruncă cu foarte mult venin și te lovesc exact acolo unde te doare cel mai tare.

Tocmai din acest motiv se spune că nu e bine să-ți deschizi sufletul în fața unui Scorpion, deoarece va folosi totul împotriva ta mai devreme sau mai târziu. De asemenea, inteligenţa și intuiţia acestor nativi este incredibilă şi îi ajută foarte mult pentru a şti exact unde trebuie să lovească, astfel încât să-ți provoace o durere imensă.

2. Taur

În topul celor mai răzbunătoare zodii se află și Taurii. Acești nativi sunt extrem de calmi, calculați și îți pot da lovitura exact atunci când te aștepți cel mai puțin. Taurii au capacitatea de a planifica și de a aștepta momentul răzbunării, iar durerea pe care ti-o vor provoca va fi înfiorătoare.

Acești nativi iartă foarte greu. Este nevoie de foarte mult timp, iar în toată această perioadă trebuie să demonstrezi că te-ai schimbat, că îți regreți amarnic greșeală și că pot avea încredere în tine din nou. Taurii îți vor spune în față dacă vrei primi sau nu a doua șansă. Dacă le-ai greșit cu ceva grav, aceștia te vor scoate din viața lor fără niciun regret și nu vor avea liniște până nu îți vor da o lecție.

3. Pești

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt extrem de reținuți și nu îți poți da seama ce gândesc. De asemenea, aceste persoane sunt duale și își pot schimba cu ușurință părerea despre cei din jurul lor. Îi poți ajuta zeci de ani, dar dacă le-ai greșit o singură dată vor șterge cu buretele toată perioada de prietenie și pot începe un război cu tine.

Pot deveni foarte posesivi şi zgârciți, iar dacă le-ai luat ceva ce le aparține vor folosi toate armele necesare pentru a recăpăta ceea ce este al lor. Peștii nu iartă niciodată, mai ales dacă ați avut o relaţie foarte apropiată. Poţi foarte uşor să-l transformi din prieten în duşman.

4. Gemeni

Și Gemenii sunt o zodie duală. Nativii pot fi foarte răzbunători, mai ales dacă e vorba de cineva apropiat care a îndrăznit să le greșească. Sunt persoane care au sentimente foarte puternice și îți pot pune lumea la picioare, dar dacă i-ai trădat se pot transforma în cel mai aprig dușman. Gemenii nu pot trece cu vederea minciuna și nu mai pot avea încredere în tine niciodată dacă te-au prins că le-ai ascuns adevărul.

5. Vărsător

Multe persoane au impresia că Vărsătorul este diplomat, delăsător și nu este interesat să ofere lecții anumitor persoane care le-au greșit de-a lungul timpului. Acesta are tendința de a adopta o atitudine rece, de indiferență, dar extrem de dureroasă pentru cei care vor să reia legătura cu acest nativ. Vărsătorul va căuta înțelegere oriunde și va cere foarte multe explicații de la persoana care i-a trădat încrederea. coral