Acesta este cel mai bizar nume pe care îl are un român. Nu ai cum să nu râzi dacă vezi ce are scris pe certificatul de naștere. Mulți dintre părinți au dificultăți atunci când vine vorba de numele viitorului născut. Cu greu se ajunge la un nume. Ce nume incredibil au găsit părinții unui bebeluș din Anglia, vedeți în rândurile de mai jos.

Acesta este cel mai ciudat nume. Incredibil cum și-au botezat copilul doi români din Anglia

Copilul unei familii de români din Marea Britanie a fost botezat cu un nume greu de imaginat. Una dintre cele mai grele decizii pentru viitorii părinți este alegerea unui nume pentru cel mic.

Dacă unii aleg să își boteze copiii cu nume alese din cărți sau după vreo vedetă preferată, există și români care își botează odraslele cu nume care de care mai năstrușnice, cum ar fi cele din filme. Astfel, bebelușul a primit la naștere numele „Pufi Greu Deucis”.

Fani ai filmului cu Bruce Willis?

Nu se știe ce au avut părinții în cap când au pus acest nume sau dacă sunt fani ai filmului cu Bruce Willis. Profitând, probabil, de faptul că autoritățile din Anglia, Birmingham, nu au înțeles cuvintele românești, părinții au ales un nume mai mult decât ciudat pentru băiețelul lor.

Cu toate că primul prenume, Pufi, te duce la ceva drăguț, care trebuie protejat, al doilea prenume, Greu Deucis, este în antiteză cu primul, personajul din filmul „Greu de ucis„ fiind orice, numai drăguț nu. Ori poate că acest nume este unul predestinat, iar odrasla cu acest nume îi va lua locul lui Bruce Willis pe marele ecrane.

Și mama copilului are un nume ciudat

Pentru familie nu este deloc un nume ciudat pentru că mama copilului Pufi Greu Deucis are și ea un nume curios, nu ca al băiatului, dar oricum. Astfel, pe mama copilului cu nume ciudat o cheamă Istera Florăreasa, cel puțin așa arată buletinul, conform playtech.ro

Pe de altă parte, persoanele care au primit nume scrise greşit sau sunt  formate din expresii indecente sau ridicole, le pot schimba pe cale administrativă mult mai repede acum, fără să se mai prezinte la Monitorul Oficial.

Care este numele de familie al familiei cu nume ciudate

Noua lege vine în ajutorul românilor care sunt puse în situaţii dificile în societate sau la locul de muncă din cauza numelor neobişnuite. În plus, părinții nu le mai pot da nou născuţilor câte prenume doresc, ci vor fi nevoiți să se rezume la trei nume, legate între ele cu cratimă. Nu în ultimul rând, numele de familie al românilor din Anglia este Stoican.

  coral