Da, anul acesta cel mai mare festival de street food din țară și unul dintre cele mai importante festivaluri de acest gen din Europa se va desfășura sub conceptul Yummy&Yay. Asta înseamnă o mulțime de preparate gustoase care te vor face să zici un yummmmyyy lung și din toată inima și multe experiențe fun care te vor face să zici un yay și mai lung. Așadar,  experiența de anul acesta din festival înseamnă preparate delicioase, muzică bună și activități interesante împreună cu persoane dragi. 

Ca în fiecare an, Street FOOD Festival debutează la Cluj-Napoca în perioada 7-10 Mai, ediția de la Cluj fiind urmată de ediția de la Oradea care va avea loc în perioada 21-24 Mai. Vara debutează cu ediția de la Galați care va avea loc în perioada 11-14 Iunie, iar în, anul acesta, Street FOOD Festival ajunge în 25-28 Iunie. Ultima ediție de vară va avea loc la Arad în perioada 9-12 Iulie. După vacanța de vară, Street FOOD Festival revine la  în perioada 10-13 Septembrie și continuă cu ediția de la 

Noutăți Street FOOD Festival 2020 
Street FOOD Festival nu este doar un festival unde poți să încerci cele mai gustoase și cele mai nebunești preparate de mâncare, Street FOOD Festival este un festival de zi, unde mergi cu familia și cu prietenii și unde poți să îți petreci ziua încercând diferite activități interesante și interactive. Ba mai mult, poți să participi la demonstrații culinare sau chiar să pornești la „vânătoare” de locuri instagramabile pentru că sigur vor fi multe. Anul acesta vor fi introduse în festival și porțiile de degustare, astfel că gurmanzii vor putea încerca tot ceea ce le poftește inima…pardon, glandele salivare.
Chef Foa ne însoțește și anul acesta în călătoria culinară din țară și va participa activ la activități și demonstrații pentru gurmanzi în toate orașele în care va avea loc festivalul. 

Zonele din festival
Decorurile din festival te vor surprinde și anul acesta pentru că ne dorim ca și în 2020 cei prezenți să ia parte la o călătorie culinară, dar și culturală în jurul lumii. Fiecare zona din festival va avea un decor tematic și activități specifice pentru zona respectivă. Așa că dacă tot plănuiești o vacanță anul acesta, la Street FOOD Festival te primim și fără viză în zona American Dream și nu aveam restricții nici pentru celelalte zone. Un singur lucru este obligatoriu, buna dispoziție! 

Muzica la Street FOOD Festival 2020
Trupe îndrăgite și artiști cunoscuți vor urca anul acesta pe scena principală de la Street FOOD Festival, doar că, surpriza vine de la scenele secundare pentru că în 2020 vei putea să dansezi pe mai multe genuri de muzică la noi în festival. 

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, iar ulterior a fost dezvoltat în mai multe orașe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2019 festivalul a fost vizitat de peste 1 000.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.
 

Site: www.streetfoodfestival.ro

Facebook: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

coral