Radu Țermure, omul care deține cel mai mare refugiu din județul Cluj pentru animale a fost notificat să evacueze spațiile de pe strada Valea Fânațelor.

Țermure a fost văzut de mulți un adevărat erou în ultimii ani, dar lucrurile au scăpat de sub control. El a adunat aproape 1.000 de câini și pisici în adăpostul de pe Valea Fânațelor. Numărul de animale este însă prea mare și au ajuns să trăiască în condiții improrii, cu hrană puțină, apa și mai puțină, trăind printre fecale și cadravrele animalelor care au murit deja.

Deținătorul "fermei" a primit o cerere de executare silită și a făcut apel la toți cei care îl pot ajuta în vederea realocării sau adopției pentru câini.

"EVACUAREA celor peste 800 de câini pe care îi dețin în ferma in care timp de 13 ani a functionat refugiul meu pentru animale abandonate a fost aprobată de către Judecătoria  Cluj-Napoca.

 Deoarece termenul de evacuare este foarte scurt, eu nu dispun de un loc in care sa mut câinii, resursele mele fiind foarte limitate, va rog pe toti cei care puteti ajuta la găsirea  urgenta a unor soluții pentru relocarea câinilor, inclusiv darea în adopție sau preluarea unora dintre ei sa ma contactati.

Aceasta solicitare nu se adresează persoanelor, grupurilor si entităților care m-au atacat si denigrat distrugandu-mi imaginea, sabotandu-mi activitatea si îngreunand situatia câinilor mei. Va multumesc!", a scris Țermure pe rețelele de socializare.

Sursa: .monitorulcj.ro 

coral