Te-ai saturat sa duci grija banilor? Iti doresti sa ai o viata in care orice lux este permis? Atunci poate ca vei fi interesata de oferta celui mai bun studio de videochat din Bucuresti. Modelele care lucreaza pentru acest studio din Capitala castiga mii de dolari pe luna si se bucura de avantaje unice.

Este vorba despre Studio 20, studioul care are peste 20 de ani experienta in acest domeniu si care impresioneaza prin conditiile pe care le ofera modelelor online. Daca iti doresti sa faci videochat Bucuresti, atunci cu siguranta te va tenta oferta acestui studio. Iata ce beneficii cuprinde:

  1. Venituri lunare care pot ajunge la 10.000 de dolari

Incasarile pe care le au modelele Studio 20 sunt colosale. In primele 3 luni, ele beneficiaza de un venit minim garantat de 1000 de dolari, indiferent de performantele lor. Astfel, au timp sa se acomodeze cu aceasta activitate.

Dupa ce capata experienta, in functie de ambitie si implicare, modelele online ajung sa castige chiar si 10.000 de dolari pe luna. Incasarile mari se datoreaza perseverentei modelelor online, training-ului oferit de specialisti, precum si traficului mare de care beneficiaza.

Daca vei face videochat in Bucuresti la Studio 20, nu vei petrece ore in sir asteptand sa te contacteze membrii, deoarece studioul iti ofera trafic garantat pe site-uri!

  1. Transport cu limuzina

Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera acest studio de videochat. Ca model online la Studio 20, nu va trebui sa iti faci griji cu privire la metodele prin care te poti deplasa la studio, deoarece o limuzina te va duce si te va aduce inapoi acasa.

In acest mod, nu vei fi nevoita sa apelezi la mijloacele de transport in comun care, in contextul pandemiei, sunt de evitat si te vei bucura de cele mai bune conditii.

  1. Comision care poate ajunge pana la 65% din incasari

Studio 20 ofera un comision standard de 50%, dar care poate ajunge pana la 65% cu ajutorul bonsurilor cumulative. In functie de experienta si performanta, te vei putea bucura de castiguri din ce in ce mai mari.

  1. Credite cu dobanda 0

Visezi de multa vreme sa ai propria ta locuinta? Alege sa faci videochat in Bucuresti la Studio 20 si iti vei putea indeplini acest vis mai repede decat te asteptai! Acest studio de videochat iti ofera acces la credite fara dobanda dupa numai 6 luni de activitate.

Imprumutul il vei primi direct de la companie, iar ratele le vei plati din castigurile tale. Astfel, iti vei putea achizitiona o casa, o masina sau iti vei putea face interventiile estetice pe care ti le doresti.

  1. Asigurare medicala si stomatologica privata

Sanatatea este cea mai importanta, iar Studio 20 iti ofera posibilitatea de a te bucura de cele mai bune servicii medicale. Daca vei accepta oferta acestui studio, vei avea asigurare medicala si stomatologica privata si vei putea avea grija mereu de starea ta de sanatate.

Alte beneficii:

– program flexibil;

– posibilitatea de a face videochat Bucuresti non-adult (citeste aici mai multe informatii);

– respectarea dreptului la confidentialitate;

– promovare;

– suport tehnic 24/7;

– camere amenajate cu mobilier de lux;

– aparatura de ultima generatie;

– spatii de relaxare. coral