Din categoria celor mai versatile si mai dotate masini fac parte autoturismele Mercedes-Benz, brandul nr.1 in lume ca numar de vehicule vandute. Daca nu dispui de economii si de resurse financiare suficiente pentru a cumpara un astfel de autoturism nou, ai alternativa masinilor la mana a doua.

Iti recomandamam sa cumperi Mercedes rulate de la specialisti care aduc la comanda auto Germania, ca sa poti beneficia de cel putin 4 avantaje unice. Spre deosebire de pietele clasice de masini, autoturismele second hand vandute de expertiiauto vin la pachet cu beneficii ce se resimt la nivel de siguranta, transparenta, calitate si confort. Iata 3 motive!

Tranzactia se realizeazaintr-un mediu controlat si sigur

Industria auto second hand a fost discreditata in ultimii ani, din cauza asa-numitilor „samsari”, cunoscuti pentru trucurile prin care ii pacaleau pe cumparatori. De cele mai multe ori, achizitiile autoturismelor din gama de lux s-au soldat cu inselatorii si cu sume investite in mod riscant. Defectiunile tehnice ascunse in mod intentionat au iesit la iveala dupa ce tranzactiile au fost efectuate, cumparatorii fiind pacaliti. La polul opus, insa, in mediile controlate gestionate de expertiiauto de top, tranzactiile sunt transparente si sigure. Nu risti nimic. In plus,specialistii te indruma pas cu pas spre cea mai buna alegere

Ai garantie service la orice autoturism cumparat

Garantia service este o marca de consolidare a increderii. Functioneaza ca un „cuvant dat”, ca o validare a informatiilor prezentate de vanzator. Pentru a confirma prezentarea initiala, expertul auto vine in intampinarea clientului cu garantia tehnica, valabila in primele sute de kilometri rulati. Odata ce vei beneficia de acest avantaj, poti avea 100% incredere in alegerea pe care ai facut-o. Cei mai multi dintre clienti aleg sa colaboreze cu specialisti, tocmai din perspectiva acestui avantaj important. Chiar si in cazul masinilor aduse pe comanda, poti sa te bucuri de acest beneficiu, esential pentru o tranzactie sigura.

Poti cumpara in leasing auto

Autoturismele din gama de lux, cum sunt cele marca Mercedes-Benz, au un pret ridicat de achizitie, chiar si atunci cand vorbim despre vehicule la mana a doua. Un avantaj considerabil oferit de expertiiauto este posibilitatea de cumparare prin leasing. Aceasta forma de finantareiti permite sa faci investitii rapide si sa te bucuri de rate lunare scazute. Cuantumul avansului poate varia de la 10% la 60% din pretul de achizitie, iar perioada de contractare de la 2 la 5 ani, in functie de finantator. Cei mai mari finantatori din Romania sunt: BCR Leasing, BRD Leasing, Tiriac Leasing, OTP Leasing, UniCredit Leasing si nu doar atat.

Universul autoturismelor Mercedes rulate: vezi oferta Auto-leasing.ro

Un specialist in leasing auto sh din Romania, Auto-leasing.ro, are o vasta oferta de autoturisme Mercedes rulate, aflate in cea mai buna stare tehnica posibila. Atat la nivel functional, cat si din punct de vedere estetic, masinile comercializate de Auto-leasing.ro sunt la nivel superior, fiind verificate complet inainte de a fi aduse din tara de origine.

Nu risti absolut nimic, ci te bucuri de avantaje multiple, atunci cand cumperi de la aceasta companie cu peste 10 ani de experienta in industria auto second hand. Auto-leasing.ro este partenerul nr. 1 al soferilor bine informati, pasionati – cu adevarat – de masinile puternice si sigure.

 

 

 

 

 

 

  coral