Primarul Clujului a anunțat că până la data de 1 iulie vor fi introduse trei linii noi de troleibuze în întreg orașul. Astfel, cel mai probabil din vară vom avea Linia 2 pe traseul Mănăștur – Gară, Linia 10 Gheorgheni – Bulevardul Muncii, Linia 14 Mănăștur – Bulevardul Muncii.

„Am decis alături de CTP ca până la 1 iulie să fie introduse trei linii noi de troleibuze care să conecteze diferite părți ale orașului în funcție de necesitățile oamenilor. Vom avea linia 2 care face legătura între Mănăștur și Gară cu intrarea pe Regele Ferdinand, deoarece până atunci se vor finaliza lucrările. Linia 10 va face legătura între Gheorgheni și Bulevardul Muncii, o linie care era înainte de 1989 atunci exista platforma industrială. Linia 14 va fi între Mănăștur și Bulevardul Muncii. Vom analiza și vom stabili traseul pentru fiecare, astfel încât să fie acoperită o zonă cât mai mare”, a spus Emil Boc.

Edilul promite linii noi și în Sopor, Europa sau Făget, dar nu se știe exact când vor fi introduse.

„Sunt și linii noi de autobuze care urmează să fie introduse. Autobuzele școlare au început deja să preia copii din Făget. Acum am cumpărat troleibuze, dar vom avea linii noi care vor conecta Europa de Bună Ziua sau Sopor de Gheorgheni”, a spus Emil Boc.