Somnul ajută la recuperarea sportivilor după antrenament. Oamenii care fac sport în mod frecvent trebuie să aibă un somn bun pentru a-și îmbunătăți performanța atletică. Deseori, ei se confruntă cu probleme de somn, din cauza stresului, a durerii și oboselii musculare.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Pentru a-și îmbunătăți calitatea somnului au nevoie de un pat bun, o saltea confortabilă și o lenjerie de pat din materiale naturale. Atât salteaua cât și lenjeria de pat creează un mediu răcoros și plăcut, ceea ce este important pentru un somn mai bun și recuperarea corpului după efortul depus, la antrenament.

Să vedem care sunt cele mai bune lenjerii de pat pentru sportivi:

Lenjerii de pat din bumbac 100%

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

După cum spun specialiștii, cele mai bune lenjerii de pat care absorb transpirația și lasă pielea să respire sunt cele din bumbac 100%. Acestea asigură o bună circulație a aerului, absorb transpirația, nu provocă alergii sau iritații și sunt foarte plăcute la atingere.

Capacitatea corpului de a regla temperatura are rol și în modul cum se reglează somnul. Prin folosirea unor lenjerii de pat respirabile, umezeala sau transpirația se evaporă în aer, iar în acest fel se oferă o stare confortabilă corpului. Oamenii care aleg lenjerii de pat mai puțin respirabile, nu au un somn de calitate, deoarece aceste materiale blochează căldura și facilitează transpirația.

Experții spun că lenjeriile de pat din bumbac percal sunt cele mai bune pentru somn, deoarece îi ajută pe oameni să doarmă bine și confortabil. Acestea au un aspect curat și clar, sunt respirabile și pot ameliora tulburările de somn.

Lenjerii de pat din bambus respirabil

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

La fel ca lenjeriile de pat din bumbac sau in și acestea, din materiale realizate din fibre de bambus sunt respirabile, deci potrivite pentru sportivii care transpiră mult.

Lenjerii de pat din bumbac satinat

În oferta celor de la CumparaMisim.ro există lenjerii de pat din satin, care sunt moi, delicate și prietenoase cu pielea. Acestea au proprietăți ce îmbunătățesc calitatea somnului, sunt moi și plăcute la atingere, rezistă la sute de spălări fără a-și schimba textura și fără a-și pierde calitatea.

Lenjeriile de pat din satin sunt mătăsoase, durabile, au un aspect elegant, de lux. Comparativ cu alte tipuri de materiale, lenjeria din satin reprezintă standardul frumuseții și durabilității. Țesătura din satin este naturală, menține căldura și absoarbe umezeala, permite pielii să respire și oferă confort și un somn bun în orice perioadă din an.

Dacă vreți să faceți un cadou deosebit unei persoane pasionate de fitness, sau de orice tip de mișcare, puteți alege un set de lenjerie de pat cu imprimeu cu tematică sportivă, care să arate senzațional. În oferta magazinului CumparaMisim.ro puteți găsi o gamă variată de produse pentru pat, pentru orice buget, dar și produse din gama de lux.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

În colecția de pe site-ul magazinului veți putea vedea lenjerii de pat 3D digital print, lenjerii de pat uni și cu imprimeuri în trend, lenjerii de pat din bumbac 100%, creponate, din finet gros, lenjerii de lux, de tip damasc hotel, pufoase cocolino, lenjerii din catifea, etc. Popularitatea acestor țesături este creată și de calitatea materialelor, dar și de imprimeurile în culori deosebite realizate prin tehnici inovatoare, fapt pentru care acestea nu se estompează la soare și în plus sunt ușor de spălat și călcat.

Pentru un somn bun, merită să faceți o investiție semnificativă în salteaua și lenjeria de pat. Mai ales că această investiție este de fapt realizată în bunăstarea dvs. fizică și psihologică. Contează enorm pentru calitatea somnului, ca țesătura din care este realizată lenjeria de pat să fie mai sănătoasă și mai respirabilă, să poată preveni orice risc de alergii respiratorii sau de piele. Sportivii preferă lenjeriile de pat de lux, care au caracteristici deosebite, care le oferă sănătate și confort în timpul somnului.

Ei caută cele mai bune soluții de dormit, dar țin cont și de noile tendițe ale modei în acest domeniu. În ziua de azi, lenjeriile de pat de marcă sunt din ce în ce mai interesante pentru sportivi, cum sunt de pildă cele elegante, de brand Ralex Pucioasa. coral