În ziua de azi, femeile suferă în mod frecvent de oboseală și stres. Oboseala poate fi mentală și corporală, iar stresul se poate declanșa la locul de muncă, în familie sau poate fi cauzat de creșterea copiilor și îngrijirea rudelor în vârstă.

Ți-ar plăcea să oferi cadou un produs relaxant soției sau mamei tale, care este mereu obosită pentru că muncește din greu? Există produse relaxante foarte eficiente care pot fi oferite drept cadou de Crăciun, pentru zile de naștere sau pentru orice alt eveniment din an.

În aceste vremuri stresante, cele mai bune cadouri femei sunt acelea adecvate pentru relaxare, pentru sănătate și fericire. Este vorba despre produsele relaxante care le ajută pe femei să-și recapete energia și vitalitatea.

Chiar dacă mersul la SPA în weekend ar fi o modalitate ideală de a scăpa de stres, totuși nu întotdeauna o femeie ocupată, care muncește din greu, are timp de așa ceva. Cu toate acestea, există alte cadouri mai simple care le pot scăpa pe femei de stres și le pot face să se simtă mai bine în orice zi. Acestea includ seturi cadou de parfumuri, seturi de baie și relaxare, seturi de machiaj, seturi pentru întinerirea pielii, seturi antirid, seturi împotriva primelor semne de îmbătrânire ale pielii, seturi pentru îngrijire ten, corp și păr.

Moda este vitalitatea vieții pentru femei, iar produsele cosmetice noi și de îngrijre a părului sunt mereu foarte interesante pentru acestea. Trusele de unghii și alte produse de manichiură sunt cadouri potrivite pentru femei. Acestea se simt mult mai bine atunci când au manichiura și pedichiura perfect aranjate.

Eliberarea stresului are efecte pozitive asupra stării fizice și psihice, de aceea este important de aplicat anumite metode de relaxare atunci când este necesar. Prin relaxare se pot obține beneficii mari, cum ar fi: îmbunătățirea circulației sângelui, tratarea  constipației, combaterea insomniei, calmarea durerilor de cap, ameliorarea senzației de umeri înțepeniți, etc.

Masaj relaxant acasă

O modalitate excelentă de a scăpa de stres și oboseală mentală este masajul. Există câteva trucuri pentru a face ca masajul acasă să fie și mai relaxant, cum ar fi:

·       Aplicarea presiunii cu mâinile în mod lent, în timpul masajului, pe straturile profunde ale țesutului muscular, în sensul circulației sanguine, pentru relaxarea musculaturii corpului

·       Utilizarea uleiurilor de masaj, parfumate, care permit mâinilor să alunece mai ușor pe piele

·       Încălzirea uleiului în palmă și aplicarea masajului în mod treptat pe diferite zone, cum sunt acelea în care apare oboseala musculară sau rigiditatea umerilor

·       Utilizarea unui ulei de masaj de calitate, care hidratează pielea, care are efect bun și vindecător pentru minte și corp

·       Masajul pe anumite zone, timp de 10 minute, pentru a îmbunătăți fluxul sanguin, pentru a ameliora rigiditatea locală și a elimina oboseala generală.

Beneficiile masajului sunt:

·       Calmează tensiunile din corp, crampele și durerile musculare

·       Combate insomnia, stările de nervozitate, anxietate și depresie

·       Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și drenajul limfatic

·       Calmează sistemul nervos

·       Curăță pielea de celulele moarte și ajută la eliminarea toxinelor

·       Stimulează circulația sângelui și îmbunătățește tonusul corpului

·       Face corpul mai relaxat și mai sănătos

·       Are efect excelent asupra psihicului, liniștește sufletul.

O baie caldă și relaxantă

La fel de important ca masajul relaxant acasă este și o baie caldă. O femeie care a muncit din greu întreaga zi trebuie să facă o baie bună seara, pentru a elimina oboseala din timpul zilei. Pentru un efect și mai relaxant, ea poate adăuga în apa caldă puțină sare de baie și poate folosi în încăpere câteva lumânări parfumate care vor îmbunătăți semnificativ atmosfera.

Folosirea unui săculeț cu plante medicinale în apa de baie poate avea o serie de beneficii și anume: reduce rigiditatea musculară și durerile articulare, calmează pielea, are efect liniștitor și calmant asupra stării mentale. Cele mai indicate plante medicinale sunt: lavanda, menta, petalele de trandafiri. Foarte multe beneficii le oferă și sarea roz de Himalaya pentru baie. coral