Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj recomandă, pentru sezonul de iarnă 2021, respectiv sezonul de vară 2022, câteva oportunități de călătorie spre destinații din Europa și Orientul Mijlociu cu posibilitatea de rezervare a biletelor cu prețuri începând de la 20 lei/segment.

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au posibilitatea de a călători spre aproximativ 50 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni Wizz Air, Blue Air,Turkish Airlines, Lufthansa, Lot Polish Airlines, Ryanair, Hisky, Tarom și Animawings care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca.

            Astfel, cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Wizz Air oferă posibilitatea de călătorie la prețuri promoționale spre: Italia – Bari, Grecia –  Larnaca, începând cu 49 lei/segment; Austria – Viena, Germania – Frankfurt, Olanda – Eindhoven, Spania – Barcelona, Malaga, începând cu 69 lei/segment; Belgia – Bruxelles, Franța – Lyon, Paris Beauvais, Germania – Berlin Brandenburg, Dortmund, Memmingen, Nuremberg; Israel – Tel Aviv, Italia – Catania, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Veneția, Elveția – Malmo, Anglia – Birmingham, Doncaster, începând cu 99 lei/segment.

            Compania aeriană Blue Air oferă cele mai avantajoase oportunități de călătorie spre Constanța – România, începând cu 20 lei/segment, Amsterdam – Olanda, începând cu 112 lei/segment, Barcelona – Spania, Paris Charles de Gaulle – Franța, începând cu 78 lei/segment și Milano Linate – Italia, începând cu 116 lei/segment. Prin serviciile companiei aeriene Hisky poți ajunge în Dublin – Irlanda și Lisabona – Portugalia pornind de la 40 euro, respectiv 55 euro/segment, în timp ce către Londra Stansted – Marea Britanie poți călători cu bilete începând cu 5 euro/segment cu compania aeriană Ryanair.

            Pentru călătoriile cu conexiuni prin cele mai mari hub-uri aeriene din Europa, compania aeriană Lufthansa oferă prețuri promoționale începând de la 52 euro/segment spre Munchen sau Frankfurt Main din Germania, iar prin serviciile companiilor aeriene Turkish Airlines, respectiv Lot Polish Airlines puteți călători spre Istanbul, Turcia achiziționând bilete cu prețuri începând cu 124 euro/segment și Varșovia, Polonia începând cu 62 euro/segment

Mai jos, în tabel, se pot regăsi principalele oportunități de călătorie recomandate, companiile aeriene și prețurile/segment cu plecare de pe Aeroportul Internațional Cluj, din perioada următoarelor 12 luni:

Compania aeriană Tarom oferă oportunități de călătorie pentru zborurile interne, către București, cu prețuri promoționale începând de la 58 euro/segment, iar prin intermediul companiei aeriene Blue Air puteți ajunge la București achiziționând bilete începând cu 40 lei/segment.

În mijlocul iernii compania aeriană Animawings oferă și ea locuri limitate la prețuri avantajoase spre destinațiile însorite și inedite din Zanzibar, Dubai sau Hurghada cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Companiile aeriene își îndeamnă clienții să rezerve din timp bilete pentru a beneficia de prețuri promoționale.

Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre companiile aeriene pot fi consultate aici:https://wizzair.com/#/,https://www.flyblueair.com/ro/ro/,,https://hisky.aero/,https://www.turkishairlines.com/,https://www.lufthansa.com/ro/en/homepage,https://www.lot.com/ro/en/, https://www.ryanair.com/ro/ro, https://animawings.com/ro și la operatorii de turism locali sau naționali.

Mai multe informații cu privire la condițiile de călătorie din țările de destinație găsiți accesând pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions.

La întoarcerea în țară, vă recomandăm să urmăriți comunicările oficiale ale instituțiilor statului referitoare la condițiile de călătorie. Informații găsiti site-ul Ministerului Sănătății (link: http://www.ms.ro/), site-ul Ministerului Afacerilor Interne (link: https://www.mai.gov.ro/ ) sau site-ul Institului Național de Sănătate Publică (link: https://www.cnscbt.ro/ ).

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

 

  coral