Astrologia ne poate oferi de multe ori repere importante în ceea ce privește comportamentul nostru, iar asta se aplică și în cazul finanțelor. Sigur te-ai întrebat și tu cum pot face unii bani cu atâta ușurință sau de ce unii pur și simplu habar nu au să își administreze bugetul și să fie cumpătați. Iată care dintre cele 12 zodii sunt cele mai cheltuitoare.

Cele mai cheltuitoare zodii

În vreme ce unele zodii sunt cumpătate și își gestionează cu mare atenție banii, altele sunt impulsive și cheltuiesc banii în stânga și în dreapta. Un bun indiciu este chiar ziua de naștere, însă degeaba ai o zi bună de a avea bani, dacă tu ești o zodie risipitoare. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, care sunt cele mai cheltuitoare zodii, cele care deși au parte de mulți bani, nu știu cum să îi cheltuiască corect.

Cum cheltuie banii un Berbec

Acest nativ are tendința de a fi lipsit de griji din punct de vedere financiar. Pentru el, banii sunt făcuți pentru a rezolva anumite treburi, nu înseamnă neapărat ceva important. Fiindcă este o fire competitivă, berbecul are prostul obicei de a schimba multe locuri de muncă, astfel că nu prinde rădăcini într-un loc. Economisirea nu este punctul lui forte și tinde să fie risipitor chiar de la primul impuls. Din păcate, unii Berbeci au tendința de a băga banii câștigați la jocurile de noroc.

Cele mai cheltuitoare zodii. Cum cheltuie banii un Taur

Nativul acestei zodii strange banii pentru că adoră luxul, confortul, mâncarea bună și băuturile fine. Investește banii câștigați pentru că vrea să facă ceva cu ei, știe să strângă, însă unica problemă ar fi că indiferent de ce sumă de bani ar fi vorba, suma este oricum infimă. Premiza: decât mult şi prost, mai bine puţin şi bun. Preferă câştigurile mici, dar să fie constante. De obicei, ei au succes în investițiile imobiliare sau terenuri agricole.

Cum cheltuie banii Gemenii

Astăzi au bani, mâine nu, însă se echilibrează rapid. Pentru că tind să se plictisească repede, Gemenii schimbă foarte multe locuri de muncă. Se mută acolo unde, bineînțeles, câștigul mai mare. În cazul în care vor să facă ceva investiții, cel mai bine ar fi să solicite sfatul unui consilier financiar.

Cum cheltuie banii Racul

Preferă stabilitatea financiară și, pentru că știe să câștige bani mulți, de cele mai multe alege să investească în zona familiei. Siguranța zilei de mâine este un aspect deosebit de important pentru un Rac, de aceeea, el va avea întotdeauna bani puși deoparte. De obicei, Racii investesc în imobiliare.

Cele mai cheltuitoare zodii. Cum cheltuie banii nativul Leu

Adoră luxul. Adoră să arate cine este. El se naște cu norocul de a avea bani, este mărinimos și mereu alege să facă cadouri scumpe. O fire foarte competitivă și pretențioasă, nativul Leu găsește mereu surse de câștig exact atunci când au nevoie de bani. Economisirea nu este sub nicio formă punctul lor forte.

Cum cheltuie banii Fecioarele

Nativii acestei zodii preferă o muncă liniștită, chiar dacă au bani mai puțini. De multe ori, joburile prost plătite îi cam satură și încep să își întindă antenele pentru a găsi altceva. Firi precaute, care fug de investițiile cu risc.

Cum cheltuie banii Balanțele

Au momente în care aruncă cu banii în stânga și în dreapta, însă nu pe prostii. Investesc în oameni, în general în cei apropiați lor. Sunt extrem de fericiți atunci când știu că au contribuit la bunăstarea altora. Știu să își cumpere o haine frumoase sau un cadou deosebit. Însă, au momente când închid portofelul, mai ales atunci când știu că au cheltuit pe un lucru care nu mai este la modă. Iubitori de artă, acești nativi au un simț aparte de a găsi obiecte vechi.

Cum cheltuie banii nativii Scorpioni

Tot ce ține de bani pentru ei, înseamnă feeling. Au noroc de bani și mai ales de moșteniri. Sunt și foarte pricepuți în a face propriii bani și știu cum să se bage în afaceri care să le aducă câștiguri substanțiale.

Cum cheltuie banii nativul Săgetător

Este cea mai norocoasă zodie atunci când vine vorba de bani, chiar și la jocurile de noroc. În schimb, nativul Săgetător nu este foarte bun atunci când vine vorba de a-i investi sau economisi. Îi place să schimbe locurile de muncă pentru a avansa în carieră și țintește acolo unde se câștigă mulți bani. Fire optimistă, aceasta va atrage banii în viața sa mereu.

Cele mai cheltuitoare zodii. Cum cheltuie banii Capricornul

Acești nativi sunt foarte ambițioși și competitivi și mereu trebuie să aibă proprii bani. Economisesc cu ușurință și de cele mai multe ori ar putea părea zgârciți. Atunci când oferă cadouri, preferă să le personalizeze. Sunt rezervați și caută să aprecieze micile câștiguri, dar care sunt constante.

Cum cheltuie banii Vărsătorii

Acești nativi se bucură de un câștig constant destul de consistent. Preferă domeniile în care au oportunități reale de avansare. Premiza după care merg ei: cu cât dai mai mult, cu atât primeşti mai mult, motiv pentru care au firi mărinimoase, cărora le place să doneze. Învestesc în domenii unice.

Cum cheltuie banii nativii Pești

Deloc practici atunci când vine vorba de bani, peștii nu sunt prea interesaţi de joburile bine plătit. Aceștia au o forţă divină care îi ajută. Nu de puține ori se regăsesc în situaţia în care cheltuiesc cu nemiluita şi nu mai ştiu cum să acopere gaura din portofel. Această zodie este cea mai risipitoare. coral