Hanoracele sunt articole de îmbrăcăminte emblematice pentru femeile care îndrăgesc confortul şi ţinutele tinereşti.

Sunt piese sport-casual care îţi permiţi să te exprimi, totodată, datorită şarmului specific, te ajută să realizezi outfituri urbane geniale. Pentru că sunt atât de populare ne-am propus să îţi prezentăm câteva dintre hanoracele disponibile pe Bolf.ro, dar şi cum le poţi integra în outfituri cosmopolite. Accesează https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-femei_Bluze-12802.html, vei descoperi cu uşurinţă hanorace foarte variate din punct de vedere estetic, coloristic şi al croielii, fapt ce face ca alegerea modelului perfect să fie o adevărată provocare. Nu te nelinişti, te vom ajuta să faci selecţiile perfecte!

Hanorace cu glugă scurte – piese urbane cu vibe tineresc

Hanoracele scurte sunt acele articole de îmbrăcăminte cu accente urbane evidente. Le poţi asocia cu uşurinţa cu pantaloni din piele, fuste, scurte sau blugi skinny. Îţi permit să afişezi ţinute dinamice, expresive. Sunt soluţii potrivite pentru toate anotimpurile. Selectarea culorii potrivite este o sarcină dificilă, pentru că trebuie realizată în funcţie de trăsături. Dacă eşti blondă şi ai ten deschis, selectează nuanţele neutre şi pe cele pastel. Eşti șatenă? Eşti fericită poţi purta orice culoare, toate piesele din selecţia Bolf te pun în valoare. Brunetă cu ten măsliniu? Nuanțele de muştar, olive, portocaliu, roz te pun în valoare. 

Hanorace cu gluga perfect fit – ținute relaxante de zi cu zi

Hanoracele cu gluga perfect fit sunt soluțiile perfecte pentru domnişoarele care doresc să se bucure de mișcare şi confort în orice moment, indiferent de activitatea pe care o realizează. La fel de atractive sunt şi pentru doamnele care doresc să beneficieze de outfituri relaxante de plimbare, cumpărături, picnicuri. Coriala acestora este gândită să pună în valoare şi siluetele clepsidra, cu forme voluminoase, şi pe cele cu reconstrucţie osoasă. Hanoracele Bolf se îmbracă peste cap şi sunt prevăzute cu buzunare tip cangur care aduc mai mult confort şi  un plus estetic. Pentru a sunt atât de confortabile le poţi asocia oricând cu pantaloni de trening şi pantofi sport ori cu blugi şi cizme îmblănite. Te vei bucura de aceeași stare de bine!

Hanorace cu imprimeuri – ţinute urbane, originale

Hanoracele cu imprimeuri sunt acele articole de îmbrăcăminte are îţi permit să dai originalitate outfiturilor pe care le crezi. Farmecul printurilor nu s-a pierdut! Fie că selectezi imprimeuri minimaliste, fie că selectezi imprimeuri bogate te vei  bucura de ţinute autentice cu hanorace. Potriveşte piesa preferată cu leggins şi ghete înalte, adaugă rucsacul cu ţinte metalice şi te vei bucura de un look în stil propriu.

Hanorace simple – haine pur şi simplu

Hanoracele simple sunt poate cele mai versatile articole de îmbrăcăminte din garderobă. Le poţi purta la ţinute casual, sport, şi în anumite condiţii chiar şi al ţinute semi-formale. Sunt piese distinse, ce se remarcă prin simplitate. Ţinutele cu hanorace simple pot fi personalizate cu ajutorul accesoriilor. Ceasul de mână, şapca, pălăria din fetru, căciulă cu pompon sunt câteva dintre elementele pe care le poţi utiliza. coral