Cele mai ieftine mașini electrice pe care le poți cumpăra. Sunt accesibile pentru buzunarele românilor. Mașinile electrice sunt la modă, fiecare șofer visând să conducă o astfel de mașină silențioasă. Care sunt cele mai convenabile modele, vedeți în articolul de mai jos.

Care sunt cele mai ieftine mașini electrice existente pe piață. Prețurile nu sunt de speriat, așa cum cred unii

Mașina electrică a devenit visul oricărui șofer român. Mulți visează la o mașină care se încarcă la priză, însă cei mai mulți se gândesc că sunt scumpe. Nu este deloc așa, sunt și mașini eletrice accesibile pentru buzunarul românilor.

În acest sens, aveți un top al celor mai ieftine mașini electrice existente pe piață.

1. Nissan Leaf

Preț de pornire: 28.375 de dolari.

Autonomie estimată de Nissan: 239 kilometri.

Nissan Leaf Plus beneficiază de o baterie de 62 kWh, de o creștere semnificativă a autonomiei și un motor de 214 CP. De asemenea, modelul vine cu trei niveluri de finisare, toate cu reduceri substanțiale de preț.

2. Mini Cooper SE Hardtop

Preț de pornire: 30.750 de dolari.

Autonomie estimată de EPA: 183 de kilometri.

În timp ce autonomia Mini Cooper SE Hardtop este limitată, producătorul anunță că bateria de 32,6 kWh poate fi încărcată cu 7,4 kilowați de capacitate CA în aproximativ patru ore pe un încărcător de acasă sau public de nivel 2. Mini Cooper SE Hardtop oferă două niveluri superioare de finisare, plus o gamă de opțiuni de personalizare.

3. Chevrolet Bolt EUV

Preț de pornire: 31.995 de dolari.

Autonomie estimată de EPA: 397 de kilometri.

Capacitatea de încărcare rapidă DC este acum standard, în timp ce modelul Chevrolet Bolt EV este disponibil cu un nou cablu de încărcare cu două niveluri care poate fi utilizat cu o priză de uz casnic de 120 volți sau cu o priză mai puternică de 240 volți.

4.Mazda MX-30

Preț de pornire: 34.645 de dolari.

Autonomie estimată de EPA: 160 de kilometri.

Mazda MX-30 folosește de o baterie de 35,5 kWh. De asemenea, la interior, materialele ecologice includ plută în consola centrală și fibre de sticlă de plastic reciclate pentru tapițeria ușilor.

5.Hyundai Ioniq

Preț de pornire: 34.650 de dolari.

Autonomie estimată de EPA: 273 de kilometri.

Hyundai Ioniq are o baterie de 38,3 kWh și un motor electric de 134 CP. De asemenea, capacitatea de încărcare rapidă DC este standard.

6. Hyundai Kona

Preț de pornire: 35.185 de dolari.

Autonomie estimată de EPA: 416 kilometri.

Hyundai Kona Electric beneficiază de un motor electric de 201 CP care acționează roțile din față, o baterie de 64 kWh și capacitate de încărcare rapidă DC, ce poate ajunge de la 10% la 80% încărcare în doar 47 de minute.

Ce mașini electrice completează topul celor mai ieftine 10 mașini electrice

Pe locul 7 în privința pețului se regăsește Kia Niro, care are un preț de pornire de 40.265 dolari, locul opt fiind ocupat de Volkswagen ID.4, care costă 41.190 dolari, acesta fiind un preț minim, potrivit capital.ro.

De asemenea, locul nouă în top zece cele mai ieftine mașini electrice este ocupat de 9 Tesla Model 3, care are un preț de pornire de 41.190 dolari, în timp ce ultimul loc în top se regăsește marca Ford cu modelul Mustang Mach-E. Acesta din urmă are un preț de pronire de 43.995 de dolari. coral