Nu doar delincvenții, scandalagii și dependenții de alcool ajung să primească interdicții în cazinouri. În timp ce jucătorii care numără cărți la Blackjack primesc interdicții pe viață și ajung să fie permanent notați în lista neagră a cazinourilor fizice, alte vedete consideră că sunt destul de îndreptățite pentru a face tot ce vor ele într-un cazino care se respectă. Pentru că indiferent cine ești, trebuie să ai un comportament de jucător exemplar, astăzi vom discuta despre care sunt cele mai cunoscute celebrități din lume care au primit interdicții în cazinouri din diferite motive. Aceștia nu sunt singurii care au încălcat politicile cazinourilor, dar cu siguranță sunt unii dintre cei care au abuzat cel mai mult de răbdarea echipelor.

De ce cazinourile interzic jucătorii?

Dacă am putea să facem publică lista motivelor pentru care ai putea primi o interdicție în cazino, ar trebui să luăm fiecare casino online la analizat pentru a identifica care sunt condițiile fiecăruia. Aceste liste de reguli sunt frecvent actualizate de către administratorii de cazino în speranța că cei care le calcă pragul nu se vor abate de la regulament. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care majoritatea cazinourilor fizice le au în comun cu privire la motivele pentru care unii jucători ar ajunge să primească o astfel de interdicție. Probabil că cea mai comună și cea care se aplică celor mai mulți jucători este cea legată de consumul de alcool.

Dacă intri într-un cazino fizic și nu reușești să atragi atenția asupra ta decât printr-un comportament nerușinat și toxic generat de o stare de ebrietate, atunci probabil că nu este o persoană de o calitate suficient de mare pentru a primi tratamentul bun al cazinoului. Comportamentul generat de abuzul de alcool este un motiv suficient de bun pentru care cazinoul ar putea să îți interzică accesul la jocurile de noroc. Există și jucători care pot consuma cantități foarte mari de alcool, dar care nu sunt gălăgioși, nu țipă, nu înjura crupierii și nici nu au un comportament abuziv. Aceia nu vor fi niciodată izgoniți din cazinouri decât în momentul în care nu mai sunt coerenți sau riscă să își pună sănătatea în pericol.

Un alt motiv foarte frecvent întâlnit este comportamentul abuziv în relație cu dealerii, crupierii sau membri echipei cazinoului. Aceștia sunt de cele mai multe ori protejați în fața vătămării provocate de către jucători și sunt și pregătiți pentru a gestiona o astfel de situație. Din păcate, un jucător care a consumat foarte mult alcool și a pierdut o sumă foarte mare de bani, îl percepe pe dealer ca fiind reprezentantul cazinoului și va încerca să se răzbune pe acesta prin abuzuri verbale de cele mai multe ori, dar și prin violență fizică.

Când acest lucru se întâmplă, jucătorul este rugat sau forțat să părăsească incinta cazinoului. Trișatul mai este un motiv suficient de important pentru aplicarea unei interdicții, urmat de spălarea banilor despre care nu dorim să oferim foarte multe informații având în vedere gravitatea acestei acțiuni.

Allen Iverson

Acum că știm care sunt cele mai frecvent întâlnite motive pentru care un jucător ar putea primi o interdicție la un cazino, este timpul să punem aceste lucruri în balanță cu celebritățile care au primit interdicții și să aflăm care au fost greșelile comise de către aceștia. Începem cu Allen Iverson care a primit mai multe interdicții de-a lungul timpului datorită comportamentului execrabil pe care l-a avut în timpul sesiunilor de joc. Acesta obișnuia să petreacă extrem de mult timp în sesiunile de joc. Uneori petrecea în cazino atât de mult timp încât pierdea noțiunea timpului și chiar a zilelor. În anumite momente din aceste sesiuni lungi de joc, starul NBA a fost prins urinând într-un coș de gunoi, ceea ce nu ar putea fi niciodată acceptabil pentru echipa unui cazino. Mai mult decât atât, sportivul a mai fost surprins aruncând cu chipsuri în staff-ul cazinoului, lucru care i-a adus din nou interdicții în cazinouri.

Paris Hilton

Un nume atât de important rpecum Paris Hilton nu ar putea trece niciodată neobservat în momentul în care se ajunge la un scandal ce implică jocurile de noroc. Paris este cunoscută pentru foarte multe povești din industria de gambling, una dintre ele fiind chiar lista de nume importante de jucători de Poker profesioniști pe care Paris a reușit să îi cucerească. Dar evident că nu ar fi putut primi o interdicție pentru o relație cu un jucător de Poker. Paris Hilton a fost prinsă având în posesia ei Cocaină în timp ce se afla într-un cazino, lucru care i-a adus imediat o interdicție.

Ben Affleck

Cei mai mulți actori și cele mai multe persoane care au primit astfel de interdicții în cazinouri nu se aflau la prima lor vizită într-un astfel de loc. Trebuie să petreci ceva timp în cazino pentru a fi suficient de confortabil încât să comiți o greșeală atât de mare care să îți aducă o interdicție. Ben Affleck este și el cunoscut pentru adicția sa pentru jocurile de noroc, iar motivul pentru care celebritatea a primit o interdicție pentru că a fost suspectat că ar fi aplicat strategii de numărat cărți la Blackjack.

Concluzie

După cum spuneam și în primele paragrafe, majoritatea celor care se aleg cu una sau mai multe interdicții în cazino, cu siguranță depășesc limitele regulamentului intern al instituției. Chiar dacă au cheltuit foarte mulți bani, aceștia vor suferi consecințele. coral