CERT Transilvania a achiziţiont o ambulanţă 4×4, care va ajunge la clujenii ce locuiesc în zone izolate din Munţii Apuseni. Asociaţia mai are nevoie de 30.000 de lei pentru dotări. 

"MediCERT este tot mai aproape de munţi. Medicii sunt pregătiţi. Aţi aflat cu toţii vestea cea mare! Cu mari eforturi, CERT Transilvania a achiziţionat ambulanţa.

Va fi o ambulanţă specială, care va duce sănătatea în munţi. Pentru acest lucru, ambulanţa noastră trebuie echipată atât medical, cât şi tehnic.

Împreună, putem contribui la îmbunătăţirea calităţii vietii celor care nu pot, nu ştiu sau nu îşi permit să acceseze servicii medicale. Suntem la un pas de a duce la îndeplinire ceea ce pentru mulţi este doar un vis.

Mai avem nevoie de 30.000 de lei pentru: cauciucuri de teren, troliu, aparatură medicală de urgenţă, instrumentar medical de screening şi de interventie, consumabile", transmite reprezentanţii CERT Transilvania.

Persoanele care doresc să contribuie, pot face donaţii accesând ACEST link.

Pentru a strânge fonduri, amintim că, duminică, 7 aprilie 2019, Muzeul de Artă a găzduizt concertul caritabil ”La vida loca”, oferit de artiștii de renume internațional Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

coral