News Flash:

CERT Transilvania a achiziţiont o ambulanţă 4x4 pentru zonele izolate din Munţii Apuseni

12 Iulie 2019
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
CERT Transilvania

CERT Transilvania a achiziţiont o ambulanţă 4x4, care va ajunge la clujenii ce locuiesc în zone izolate din Munţii Apuseni. Prima deplasare are loc la final de săptămână.

"Înţelegem cât de important şi totuşi dificil este accesul la servicii medicale pentru persoanele care trăiesc în zone izolate. De multe ori, dificultatea de a ajunge la medic, lipsa unui screening făcut la timp şi lipsa informaţiilor pot face diferenţa între o viaţă sănătoasă şi una dificilă.

În luna martie, Asociaţia CERT-Transilvania a achiziţionat cu mari eforturi o ambulanţă specială. Este un autovehicul 4X4, care va duce sănătatea în munţi. 

Sâmbătă, 13 iulie 2019, CERT Transilvania va duce Caravana pediatrică în inima munţilor, în prima acţiune a amplului proiect de screening şi preventie intitulat MediCERT-Medicii din munţi. Alături de Caravana cu Medici, Nişte Oameni, TDS şi Big Belly, 34 de medici pe diferite specialităţi vor desfăşura activităţi de screening şi prevenţie pentru copiii din Apuseni", se arată într-un comunicat remis presei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cert transilvania ambulanta ambulanta 4x4 muntii apuseni munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 22 queries | Mysql time :0.060704 (s)