Începe perioada aceea din an când magazinele sunt luate cu asalt și încep zeci și sute de idei luate la rând despre ce ar putea fi potrivit pentru a oferi în dar celor dragi. Ce ați spune de ceva diferit? În acest sens un masaj erotic ar putea să vă surâdă.

Un masaj erotic de calitate la un salon din capitala pare să sune a fantezie și este realmente o realitate. Se întâmplă la salon Artemis, un salon despre care s-a dus vestea că este unul dintre cele care oferă servicii de top. Inclusiv există și masajul de tip VIP.

De ce ar putea masajul erotic să devină un cadou ideal?

Pentru că prea multă vreme am ales cadouri clasice. Unele sunt alegeri nefericite sau deloc surprinzătoare. Altele rămân ascunse într-un sertar și uitate. Pentru că devine destul de ușor o obligație de a oferi ceva și se pierde din efectul wow. Masajul erotic ar putea fi pastila efervescentă de care unii au nevoie pentru a reaprinde flacăra în cuplu sau la fel de bine poate fi aventura de care are nevoie un bărbat. Să se destindă, să se destreseze, să își recapete vigoarea de zi cu zi.

Pentru cei care apreciază noul și au de gând să spargă gheața, la salon Artemis sunt întâmpinați de maseuze ca din reviste. Siluete bine sculptate, proporții ideale, mâini pricepute și arta seducției la purtător înseamnă per total experiența la Artemis. Mai mult decât atât, pot alege de aici dintr-o lungă listă de tipuri de masaje erotice. La toate acestea se adaugă și posibilitatea de a cere extra timp. Ceea ce va înseamna că ședința de masaj erotic se va prelungi de la 60 la 90 de minute.

Masaje ce ar măguli orice bărbat sau orice femeie

Cu excepția unui singur tip de masaj, cel pentru cupluri, serviciile de acest tip se adresează bărbaților. Oricine ar fi măgulit să simtă atingerile viguroase și senzuale ale maseuzelor. Pentru cei mai îndrăzneți pot fi alese masajele cu una, două sau chiar trei maseuze, masajul poate avea loc la salon sau la hotel și în plus poate implica și: ulei de argan, duș asistat, șampanie etc.

În cazul masajului pentru cupluri vorbim de o experiență la dublu. Cei doi parteneri pot fi masați în același timp de două maseuze. Nu subestimați o astfel de experiență.

Cadourile nu sunt obiecte, ci amintiri de neuitat

Atunci când vă dați seama că un cadou perfect nu este cel ce poate fi împachetat, vă veți orienta spre experiențe minunate ce pot deveni amintiri unice. Ce-i drept, masajul erotic este o alegere atipică. Poate de aceea va și rămâne o amintire de neuitat.

Pentru doritori, despre ședințele de masaj erotic pot descoperi mai multe detalii din pagina oficială a salonului Artemis. Tot aici vor descoperi detalii despre prețul acestora, indiferent de alegerea făcută, fie că va fi vorba de masajul la salon sau la hotel.

Contact:

contact@masajclub.ro

0727 861 111

0732 855 488 coral