Sorin Bontea continua sa ii impresioneze pe fani cu atitudinea sa de dupa terminarea competitiei. Acesta a facut un gest superb pentru toti cei care i-au fost alaturi.

Si dupa ce a castigat Asia Express, Sorin Bontea a demonstrat ce caracter frumos are, printr-un gest care merita tot respectul! Indragitul Chef  a postat pe Instagram cuvinte de recunostinta dupa finala Asia Express!

Jumatatea cu experienta din echipa castigatorilor „Asia Express”, Chef Sorin Bontea, are parte de toata admiratia publicului care a urmarit in numar atat de mare emisiunea difuzata la Antena 1. Chiar daca acesta era si inainte extrem de placut de public, datorita emisiunii Chefi la cutite,  acum numarul fanilor lui a crescut considerabil.

Competitia Asia Express a fost si un test al caracterelor, iar multe vedete si-au aratat adevaratele fete in momentele grele. Candidatii au trecut prin momente extreme, care au scos la iveala multe caractere. Desi multi concurenti si-au dezamagit fanii, Bontea si Fodor au primit numai cuvinte de lauda, demonstrand ca sunt oameni, mai presus de toate.

Dupa ce miercuri seara s-au aflat castigatorii Asia Express, mesajele de felicitari au inceput sa curga la adresa celor doi. Nici echipa reactoarelor nu s-a lasat mai prejos si cei doi au multumit fanilor si tuturor celor care i-au sustinut, prin mesaje duioase si cuvinte spuse din suflet.

Chef Sorin Bontea a postat un mesaj pe pagina sa de instagram in care nu a uitat sa multumeasca intregii echipe care a facut posibila competitia Asia Express, dadundu-le tag fiecaruia in parte.

Mesajul sau a adunat zeci de mii de aprecieri, drept dovada clara a bunului simt si recunostintei de care Chef Bontea da dovada.

    „Va multumesc inca o data pentru mesaje! Nu mai am cuvinte! Asia Express este munca unei intregi echipe, tot ceea ce se intampla in spate este fabulos!
    Multumim Adrianei, reporterul nostru, si cameramanilor din cursa: Micutu, Grigore si Amer care au alergat, au transpirat sau au facut frigul alaturi de noi timp de 2 luni de zile!
    Un mare “Bravo!” Catre toata echipa! „

coral