Chef Cătălin Scărlătescu este rezervat când vine vorba despre viața sa privată. Juratul „Chefi la cuțite” formează de mai bine de un an un cuplu cu actrița Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 „iUmor”.  Între bucătar și actriță este o diferență de vârstă de 17 ani. Recent, Cătălin a vorbit despre relația lui cu Doina.

Chef Cătălin Scărlătescu, a făcut publice noi informații despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru. Acesta a spus că a foat curerit foarte ușor de actriță.

 „Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea unde e și mai frumos”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cătălin Scărlătescu: „Dragostea te lovește”

Juratul „Chefi la cuțite” este de părere că este nevoie de sinceritate atunci când vine vorba despre o relație, dar și de respect.

„Încă nu ( n.red.: nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a completat.

coral