În plin val 5, un managerul unui spital din Bihor a organizat o petrecere monstru la care s-au încălcat toate restricţiile posibile. La petrecere au fost invitaţi toţi angajaţii spitalului, primarul, precum şi alţi oameni politici importanţi din oraş.

Potrivit e-bihoreanul.ro, managerul spitalului din Beiuş a organizat o petrecere fastuoasă la care şi-a invitat toţi subalternii. La chef au fost invitaţi primarul oraşului, dar şi alţi oameni importanţi din oraş. Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a managerului, care a împlinit 48 de ani.

Managerul „a mascat” petrecerea sub forma unui team-building. Atunci când a fost luat la întrebări de jurnalişti, managerul a negat că ar fi vorba despre un chef în toată regulă şi a susţinut că nu a încălcat nicio regulă pentru că numărul persoanelor prezente se încadra în dispoziţiile legii.

„Nu sărbătorim nicio ziuă a mea, sărbătorim, sărbătorim… Nu sărbătorim. Ne-am adunat să fim împreună să ne debarasăm de anul trecut, care a fost un an criminal și dificil zona Beiușului în special, să ne unim forțele și să ne cunoaștem mulți dintre noi între noi pentru că sunt medici noi veniți în spital. Noi suntem aici într-un număr suficient, suntem cazați în această unitate, deci chiar deci chiar nu, nu”, a declarat managerul spitalului din Beiuş pentru sursa citată.

Potrivit e-bihoreanul.ro, poliţiştii l-au amendat pe managerul spitalului cu 3.000 de lei, iar pe proprietarul locaţiei cu 5.000. În schimb, niciunul dintre invitaţi nu a fost amendat pentru că toţi erau vaccinaţi.

coral