Considerat drept un mare "Don Juan", chef Catalin Scarlatescu a decis sa faca cel mai important pas din viata si a anuntat cand va deveni tata.

Chef Scarlatescu este mereu o aparitie, iar femeile cad secerate cand il vad. Are sarm, iar asta i-a adus mare noroc pe plan sentimental. "Am avut cateva femei senzationale in viata mea. Toate au fost deosebite. Mi-au placut femeile inteligente, independente. Nu am urmarit frumusetea fizica, sa arate perfect, ci sa ma atraga mereu cu inteligenta. La toate tin si acum, am ramas cu amintiri frumoase si le respect", declara acesta.

Si pentru ca tot are mare priza la femei, chef Scarlatescu a dezvaluit si secretul cu care le cucereste pe toate: "Dupa parerea mea, cea mai sigura forma de agatat este sa ii spui unei femei direct, fata in fata. Cel mai bine este sa comunici cu ele de la inceput fara ocolisuri. Nu sunt genul de om sa ma afisez cu persoana la brat, daca ele isi doresc publicitate, sa fie sanatoase".

Pentru 2019, chef Scarlatescu are planuri marete: "Anul acesta este anul meu, imi doresc foarte mult un copil. Si sigur o sa fac si asta, anul acesta sigur o sa se intample."

coral