Cel de-al saptelea sezon Chefi la cutite, ce va avea premiera pe 9 si 10 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1 vine cu multe surprize pentru telespectatori, dar si pentru chefi. Banda le va aduce pe masa jurizarii dintre cele mai diverse preparate, dar mare le va fi mirarea juratilor, cand vor afla ca o parte dintre ele sunt gatite chiar de vedete si prieteni vechi.

In cel mai nou sezon al celui mai iubit show culinar, isi vor face aparitia din spatele usilor multe figuri cunoscute, iar Cheloo, juratul emisiunii iUmor, este doar una dintre ele: 'Toata lumea ma intreaba ce caut eu la Chefi la cutite. Aparitia mea este un raspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau sa ii ofer un roast culinar, voi pregati o reteta pe care el nu poate sa o faca. V-ati mancat norocul cu mine, pentru ca eu voi castiga sezonul acesta', spune Cheloo, in stilul sau caracteristic.

Si Irinel Columbeanu va trece pragul Chefi la cutite, hotarat sa impresioneze intr-o jurizare memorabila, caci reteta sa sofisticata ar putea fi regasita cu usurinta in meniurile de fine dining ale restaurantelor pe intreg mapamondul. Nici Anna Lesko, ce isi rasfata mereu familia cu fel de fel de preparate exotice si delicioase, nu se va lasa mai prejos si vine sa-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu cu un dish savuros.

Si pentru ca sezonul 7 a strans cei mai multi concurenti in etapa auditiilor, iar juratii au degustat peste 275 de preparate in jurizarile pe nevazute, Carmen Bruma, cunoscutã pentru programele sale de slabit, isi va face aparitia intr-un mod cu totul si cu totul original, dornica sa le arate chefilor ca si mancarea sanatoasa are gust.

Lista invitatilor surpriza nu se opreste aici, iar sezonul 7 va deschide seria jurizarilor 'electrizante' din 9 si 10 septembrie, de la 20:00. Saptamana viitoare, Chefi la cutite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va inteti competitia gustului atat intre jurati, cat si intre bucatarii aspiranti la cel de-al saptelea titlu al show-ului culinar.

coral