Tot mai multe femei se întreabă cât poate întârzia ciclul menstrual din cauza stresului. Pentru a scăpa de tulburări legate de ciclul menstrual, femeile ar trebui să apeleze la o terapie bazată pe produse vegetale. Unul dintre cele mai eficiente produse în acest sens este crema Mameldin. Aceasta reușește să combată sindromul premenstrual și disfuncțiile hormonilor.

Majoritatea femeilor cunosc faptul că ciclul menstrual este determinat de interacțiunea hormonilor. Un ciclu normal presupune funcționarea corectă a unei serii de organe si sisteme. Printre aceste sisteme se numără și cel nervos. Astfel, chiar și cele mai mici certuri și situații de stres pot duce la tulburări ale ciclului menstrual. Pentru a evita dezvoltarea unor patologii și afecțiuni grave, în ajutorul femeilor vine crema Mameldin. Produsul te va ajuta să corectezi dezechilibrele hormonale survenite.

Cât poate întârzia ciclul menstrual din cauza stresului: Hormonii care provoacă hiperprolactinemia

Proclactina este un hormon extrem de important în ciclul menstrual al femeii. Acesta mai este denumit și hormonul luteotrop. Principala sa funcție este de a stimula dezvoltarea și acivitatatea secretorie a corpului galben. De asemenea, tot acest hormon este unul dintre cei mai vechi hormoni.

Specialiștii spun că prolactina este un hormon asociat în principal cu lactația. Astfel, în timpul suptului, copilul stimulează receptorii de la nivelul mamelonului. Astfel, are loc stimularea producerii de prolactină. Aceasta umple mamela cu lapte prin procesul de lactogeneză. Tot în acest sens acționează și axitocina.

Dopamina are în prezent și statutul de hormon local. Substanțele blocate ale receptorilor pentru dopamină determină creșterea prolactinei și tulburări ale lactației și al ciclului menstrual. Durerea de orice natură determină secreția de substanțe protectoare pentru a bloca durerea. Astfel se explică amenoreea și tulburările menstruale.

Tulburările menstruale sau hiperprolactinemia este determinată de mai mulți factori. Printre aceștia se numără stările de stres, emoțiile negative de lungă durată, stările conflictuale și administrarea de medicamente. Medicamentele care influențează ciclul menstrual sunt cele cu acțiune sedativă și hipnotică. Din cauza acestor dereglări, ciclul menstrual poate întârzia chiar și până la 10 zile.

Cum te ajută crema Mameldin să ameliorezi dezechilibrul hormonal

Sindromul premenstrual este determinat de un dezechilibru între hormonii sexuali feminini. Cauzele acestui dezechilibru vin cel mai adesea din mediul extern. Astfel, concentrația estrogenilor este contrabalansată de progesterone. Aceștia favorizează dezvoltarea sindromului premenstrual, stimulând și unele acțiuni proliferative, adică tumorile beninge și malligne. Din această cauză, femeile supuse stresului sunt predispune la a dezvolta un sindrom premenstrual.

Produsul mameldin vine să corecteze hiperprolactinemia implicată în aceste tulburări. Acest produs conține principii active și un complex de substanţe de origine vegetală din plantele Vitex agnus castus şi Heracleum sphondylium. Cercetările efectuate au arătat că extractele din aceste plante inhibă secreția de prolactină de la nivelul celulelor hipofizare.

Componentele din din crema Mameldin reușesc să inhibe creșterea celulelor canceroase la nivelul sânilor, ovarului, colului uterin, stomacului și colonului. Studii statistice de peste 50 de ani au demonstrat efectele terapeutice de maximă importanţă ale extractelor din plantele menționate. Astfel, Mameldin reușește să amelioreze tulburările provocate de menstruație, precum și sindromul premenstrual.

Amestecul de extracte din Vitex agnus castus şi Heracleum sphondylium acţionează local, la nivelul receptorilor mamari, unde blochează acţiunea prolactinei. Doza recomandată este de 2,5-3 ml cremă care se aplică pe suprafaţa sânului şi se masează până la intrarea în piele. Se recomandă 3-4 aplicaţii zilnice, inclusiv în perioada ciclului menstrual.

Dacă tulburările hormonale îți dau bătăi de cap și mereu te gândești cât poate întârzia ciclul menstrual din cauza stresului trebuie să acționezi cât mai repede. Crema Mameldin te va ajuta să uiți definitiv de sindromul premenstrual. Aceasta reușește să corecteze eficiente dezechilibrele hormonale între estrogeni şi progesteron de la nivelul glandei mamare, ameliorând hiperprolactinemia.

coral