”Showbiz-ul este un pat imens de pe care nu s-au mai schimbat cearceafurile de foarte mult timp”. Vorba aceasta ii apartine lui Catalin Botezatu si rezuma foarte bine relatiile care s-au consumat in lumea noastra mondena. Liviu Varciu este unul dintre cei care si-a ”impartit” iubitele.

Cu siguranta multa lume se gandeste la Adelina Pestritu atunci cand se vorbeste de prima si cea mai mare dragoste a lui Liviu Varciu. Ei bine, nu este ea. Chiar el a recunoscut in timpul unei emisiuni, la Kanal D, faptul ca prima lui iubire a fost Claudia Patrascanu.

“Pe Claudia o cunosc de cand era foarte mica. L-am iubit foarte mult pe tatal ei, de la el am invatat sa cant la acordeon. Am iubit-o foarte mult si pe ea, cand era mica. Ea este prima mea iubire, prima oara de ea m-am indragostit”, a marturisit Varciu.

Liviu Varciu se insoara?

Liviu Varciu si Anda Calin sunt, din nou, impreuna. Cei doi s-au impacat – la inceputul primaverii – ba chiar au si mers, ulterior, intr-o vacanta de vis, acolo unde au reglat totul. Au sters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” intre ei si au decis sa aleaga un viitor in culori optimiste, cel putin pentru Anastasia, micuta pe care o au impreuna.

Anda a declarat ca ea si Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri stranse in timp – si ca nu si-a pierdut increderea in partenerul sau.

„Nu trebuie sa demonstram nimic nimanui. Ne traim viata in liniste. Ne-am certat din nimic. Adica, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut increderea in el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp dupa ce revenea la bratul lui Liviu. Iar acum, din cate se pare, bat clopote de nunta, asa ca ne putem astepta ca Liviu Varciu si Anda sa ajunga, fericiti, la altar.

coral