News Flash:

Cine cântă la Electric Castle anul acesta: Scenă trap dedicată și abonamente Under 21 pentru cei mai tineri fani Electric Castle

19 Aprilie 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Electric Castle 2022

Trap este un stil ce a evoluat spectaculos, în ultimii ani, pe piața muzicală din România, iar numărul de fani a crescut proporțional, mai ales în rândul adolescenților. Cu o scenă dedicată și abonamentul Under 21, organizatorii se asigură că fanii vor fi prezenți pentru a-și asculta, live, artiștii trap preferați.

Drip Factory este scena pe care flow-ul va fi continuu și intens în fiecare seară a celei de-a 8-a ediții a Electric Castle. Cu peste 6 milioane de stream-uri doar de la ultimul album, Nane este un artist care reușește să inspire alți tineri spre acest stil de muzică, iar concertele lui au mereu o atmosferă specială. Bruja și Killa Fonic au show-uri programate în aceeași seară, ceea ce ne face să sperăm la o variantă live inedită a hit-ului lor “Voila”.

Azteca are unul dintre cele mai originale albume trap scoase, în ultimul an, în România, și multă poftă să intre în atmosfera de festival. Amuly vine „Blindat” de succesul albumului omonim pe care publicul a avut șansa să-l asculte live, anul trecut, la Bonțida, dar are pregătite și materiale noi. Generația artiștilor ce preferă să se exprime fără nicio cenzură va avea și alți reprezentanți, între 13 și 17 iulie, la Electric Castle.

Cinci zile de libertate totală, departe de rutina urbană, într-un spațiu sigur și mereu surprinzător: Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival. Pentru liceeni sau studenți, organizatorii au pregătit abonamentul Under 21. Oferta specială îi vizează pe cei cu vârsta de până la 21 de ani, ce primesc, cu doar 99 de euro + taxe, acces pe domeniul Castelului Banffy pe toată durata festivalului. Pentru a nu rata nimic din distracția ce ține 24/24h, tinerii pot opta pentru cazarea în camping. Aici se pot bucura de facilități moderne, băi, dușuri, un supermarket și chiar loc de gătit la grill, fără a sacrifica timp cu transportul zilnic. Întreaga zonă a festivalului este supravegheată permanent, iar participanții au la dispoziție, la fiecare ediție, o linie telefonică la care pot intra în legătură cu echipele de securitate.

Biletul Under 21 poate fi achiziționat de pe www.electriccastle.ro și va fi disponibil până în 1 iulie, fără a suferi modificări de preț. Organizatorii oferă, și la această ediție, acces gratuit pentru toți copiii de până în 12 ani, cu condiția de a fi însoțiți de un adult, aceeași gratuitate fiind aplicată și persoanelor cu dizabilități. Oferta specială prin care un bilet la EC 8 poate fi rezervat cu doar 47 Euro și, ulterior, plătit în rate, expiră în 19 aprilie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_04_19_at_12.08_.19_.png
electric castle trap 2022
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 22 queries | Mysql time :0.038670 (s)