Pe Elena Udrea o știe o lume întreagă, dar despre iubitul ei se știu puține lucuri. Cei doi au împreună o fetiță, Eva Maria, iar diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste și au fost unul lângă celălalt la bine și la greu. Fosta politiciană, născută pe 26 decembrie 1973, are 48 de ani, iar Adrian Alexandrov, născut pe 5 februarie 1987, are 35 de ani.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Potrivit viva.ro, iubitul Elenei Udrea Acesta a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. De asemenea, acesta a fost de-a lungul timpul prezent și în lumea modei și chiar a defilat pentru Cătălin Botezatu. Mai apoi a fost stewart, iar în prezent activează în domeniul imobiliarelor.

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a venit pe lume pe 20 septembrie 2018. Micuța s-a născut într-o maternitate din Costa Rica. Elena Udrea a fost arestată imediat după ce a născut, dar mai apoi a fost eliberată.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Decizia instanței este irevocabilă. Aceasta a încercat să fugă din țară, iar în prezent se află în Bulgaria, unde a fost prinsă de autorități. După ce va ajunge în țară, iubita lui Adrian Alexandrov va ajunge în închisoare, cel mai probabil la penitenciarul Târgșor, fiind singura închisoare de femei din țară.

"În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România", transmite IGPR.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat, vineri, că aducerea în ţară a Elenei Udrea depinde acum de instanţa din Bulgaria, dar nu ar trebui să dureze foarte mult. ”Suntem într-o procedură de predare”, a transmis ministrul, precizând în ce condiţii s-ar putea implica Ministerul JUstiţiei în procedură.

”Totul depinde acum de instanţa bulgară, dar nu va dura foarte mult pentru că avem mandat european de arestare şi există aceea procedură JAI”, a declarat Predoiu.

Acesta a explicat că, dacă autorităţile din Bulgaria vor solicita alte documente, atunci se va implica şi Ministerul Justiţiei.

”Altfel, suntem doar într-o procedură de predare, iar în momentul în care va ajunge în ţară va fi pusă în aplicare decizia instanţei”, a mai declarat ministrul. coral