O bătaie între jucători a urmat meciului de fotbal pierdut de către Universitatea Cluj acasă, în compania celor de la Unirea Solobozia, scor 1-2.

Potrivit Știri de Cluj, jucătorul U Cluj, Romario Pires, a spus că unul dintre colegii lui a fost lovit cu pumnul în meleul care s-a produs pe tunel. Acesta a confirmat că oaspeții au fost agresivi. Antrenorul U Cluj, Erik Lincar, a precizat și el că Slobozia a fost agresivă și la meciurile trecute. Adrian Mihalcea, antrenorul oaspeților, a spus că și el a fost lovit, în timpul altercațiilor.

În urma scandalului iscat, pe tunelul de la stadio jurnaliștii care au încercat să filmeze sau să surprindă imagini cu bătaia au fost amenințați de cei din staff-ul „U” Cluj, mai precis de Antoniu Stoica, cel care tine legătura intre suporteri si club. Potrivit sursei citate, acest suporter a fost adus in club de Bogdan Cantor, oficial U Cluj.

Tot Stoica este cel care la barajul din iunie 2019, pe Cluj Arena, a intrat pe teren la barajul dintre U Cluj si Hermannstadt si a oprit partida. Acesta a alergat pe teren si s-a dus la galeria U Cluj. Ulterior a urmat o altercație cu jandarmii, iar un om al legii a fost lovit in cap cu un scaun rupt din tribune.

Potrivit surselor din mediul U Cluj, Antoniu Stoica, zis Toni Țiganu, este cunoscut pentru problemele pe care le cauzează clubului de fotbal Universitatea, amenzile și scandalurile fiind la ordinea zilei.

Interesant este faptul că există voci care susțin că acesta ar fi plătit chiar de către clubul a cărei imagine o calcă în picioare prin comportamentul său și nu cu puțin, suma vehiculată fiind de 5000 de lei pe lună.

Varianta nu este exclusă, dacă luăm în calcul faptul că acesta se afișează mai mereu cu legitimația de U Cluj la gât, după cum se poate observa mai jos, și îi este permis să agreseze jurnalistii, cum s-a întâmplat cu jurnalistul de la Știri de Cluj în meciul recent închieiat. 

coral